Horoszkóp 2020. január 10.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Sértődékenyebb lehetsz ma, és olyan dolgokat is magadra vehetsz, amiket korábban nem tettél volna. Ha szerelemről vagy gyermekről van szó, túlzásba eshetsz. Emiatt viszont összekülönbözhetsz rokonnal vagy jó ismerőssel. Pénzügyek terén nem állsz a helyzet magaslatán, veszteség érhet.

 

Bika:

A társad hangulata ingadozóvá válhat, ez okozhat közöttetek némi feszültséget a kommunikációban. Ha alkalmazkodni tudsz hozzá, és nem kérdőjelezed meg mindazt, amit mond, akkor a viszonyotok nyugodt lehet. Ingatlannal kapcsolatos ügyben nem kellene ma döntést hozni.

 

Ikrek:

A munkahelyeden történhetnek olyan változások, amiktől gondterheltebb lehetsz ma.   Igyekezz alkalmazkodni az új helyzethez, és ha van könyvelőd, akkor vele, ha nincs, akkor egy pénzügyekben járatos személlyel beszéld meg a problémádat. Jó tanácsot is kaphatsz, amivel nem jársz rosszul.

 

Rák:

Még az is megtörténhet, hogy számodra elfogadhatatlan helyzet jön létre a párkapcsolatodban. Ráadásul a pénzügyek terén is nehéz helyzet merülhet fel. Ha szülő vagy, gyermeked miatt nőhetnek a kiadásaid, de amiért most fizetni kell, az később csemetéd javát szolgálhatja.

 

Oroszlán:

Kapcsolatodban ingatlannal, vagy rokonnal kapcsolatban merülhetnek fel gondok, amelyeknek a megoldása a te kezedben van. Minden azon múlik, hogy te mit akarsz. Ha folytatni akarod a párkapcsolatod, akkor a mai napon lépj a tettek mezejére, mert a kedvesed elnéző hangulatban lehet.

 

Szűz:

Itt a ragyogó alkalom, hogy kezdeményezz. Ez nemcsak a magánéletedre, hanem a megélhetésedre is vonatkozik. Ma elmondhatod a főnöködnek, hogy mit szeretnél, és a véleményedet is megoszthatod vele. Titkos szerelmi viszony kezdődhet, amivel vigyázz!

 

Mérleg:

Jól érzed magad a bőrödben, és ez sugárzóvá tehet. Jó szándékkal közeledhetsz mások felé, akik szívesen fogadják a nyitást. A pénzre – amiből nincs annyi, amennyi elég lenne – jobban kellene vigyázni. A párkapcsolatodban egy régi probléma okozhat feszültséget.

 

Skorpió:

A hangulatod ingadozóvá válhat, amelyre erős hatást gyakorolhat a társad, vagy ha egyedül élsz, akkor a közvetlen környezetedben egy olyan személy, aki közel áll hozzád. Olyan valaki bukkanhat fel az életedben, akit leginkább akkor szeretnél látni, amikor a hátad közepét. Próbálj hozzá jó képet vágni, és engedd a füled mellett azt, amit mond.

 

Nyilas:

Optimista vagy ma, főleg, hogy olyan valaki bukkan fel az életedben, akit korábban nagyon szerettél, és aki még mindig nagy hatással van rád. Ha most képes leszel tömjénezni a felettesed, akkor nem lesz gondod a jövőben. Megtörténhet, hogy négylábú kedvenceddel kell többet foglalkoznod.

 

Bak:

Nincs annyi pénz, amennyi neked most elég lenne, ezért nyomulnod kell olyan helyeken, ahol lehetőséged van többletbevételre. A sors a segítségedre van az ügyben, olyasmit csíphetsz meg, amivel a bankszámládon az összeg gyors növekedésnek indul. A szerelemi életedben ne hozz ma döntést, mert később megbánhatod!

 

Vízöntő:

Nagyon vigyázni kell azzal, mit kívánsz, mert a sors ezt most teljesítheti, és bizony kiderülhet, hogy az életed sokkal nehezebbé válik tőle. Alaposan gondold át, hogy mit szeretnél.  Anyagi szempontból nagyobb óvatosságra van szükség.

 

Halak:

Optimizmusod magával ragadó, ez az oka annak, hogy többen vannak a környezetedben. Pénzügyek terén váratlan kedvező helyzet jöhet létre, amit meg kell ragadni, mert ezzel stabil és rendszeres bevételre tehetsz szert. Kedvez a mai nap minden művészetekkel kapcsolatos tevékenységnek, ami feldobottá tehet.