Horoszkóp 2020. január 9.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

A megérzéseid átlagon felül működnek, ezért hagyatkoznod kellene rájuk, mielőtt döntenél. Lehet, hogy nagyobb érdeklődést mutatsz a nem evilági dolgok iránt. Ha már korábban megfordult a fejedben, hogy diétázni, tornázni kellene, akkor ezt a mai napon kezd el. Kitartó leszel, és jó eredményt érhetsz el.

 

Bika:

Partnereddel nagy lehet közöttetek az egyetértés, ami annak tudható be, hogy a társad többet tesz kettőtökért. A környeztedben olyan esemény zajlik, ami jó hatással lehet a lelkiállapotodra, és amitől kiegyensúlyozott lehetsz. Megtörténhet, hogy hallasz az exedről egy szomorú dolgot, de ez téged elégedetté tehet.

 

Ikrek:

A munkában érhetsz el nagy sikereket. A lehető legjobban tudod képviselni a saját érdekeidet, ezért javasolt ma a jövőddel, anyagiakkal kapcsolatos beszélgetésre. Bármihez adhatod a neved, az a későbbiekben rendkívül sikeres lesz. A partnered magatartása nehézzé teheti az életed.

 

Rák:

A szerelemben varázslatos pillanatokat élhettek át. Ha volt közöttetek korábban súrlódás, akkor ennek ma nyoma sincs. Amennyiben szülő vagy, a gyermekedre nagyobb hatást gyakorolhatsz, olyan útra terelheted, mellyel jövőjét pozitív irányban befolyásolhatod. Ha jogi ügyed van, pozitív irányba fordul.

 

Oroszlán:

Ragyogó ez a nap ingatlannal, családdal kapcsolatos ügyek intézésére. Mivel jól érzed magad a bőrödben, kedves vagy, és jól tudsz együttműködni másokkal is. Valakinek szüksége van az erődre, az energiádra, az odafigyelésedre és a bíztató szavaidra.

 

Szűz:

Olyan valakivel hozhat össze a sors, akiről nagyon jó véleményed van, és akiről úgy gondolhatod, az egyik legkomolyabb kapcsolati tőke lehet az életedben. Kiváló ez a nap nagyobb vásárlás bonyolítására, illetve bevallhatnád valakinek, hogy milyen érzéseket táplálsz iránta.

 

Mérleg:

Amihez nyúlsz, arannyá változhat. A házasságokban, együttélésekben nem kellene az őszinte beszélgetést szorgalmazni, mert ennek nincs itt az ideje. A környezetedben valakinek a készséges, önzetlen viselkedése kellemes meglepetésként ér.

 

Skorpió:

Ha még nem vagy szerelmes, akkor ma az lehetsz. Ha párkapcsolatban élsz, akkor nagy lesz a kísértés, hogy olyat tegyél, amit nem szabad. Ha szülő vagy, csemetéd megfogadhatja minden szavadat, amitől boldog lehetsz. Hódolj a művészet iránti szeretetednek ma!

 

Nyilas:

Intenzív érzések kerítenek hatalmukba. A hatodik érzéked rendkívül erős lesz, hallgatnod kellene a megérzéseidre. Ha úgy éred, hogy legszívesebben visszavonulnál egy időre, ne tedd, mert ma olyan eredményt érhetsz el, ami jót tesz a jövődnek. Persze ha meditálni vagy imádkozni szeretnél, akkor ezt tedd meg!

 

Bak:

Ma nincs olyan, amit ne tudnál megbeszélni. Előállhatsz egy olyan témával is, ami már régebb óta foglalkoztathat. Ha van testvéred, akkor a vele való jó kapcsolatért neked kell többet tenned. Szívügyekben bátorság! Ha szeretnéd őt elvarázsolni, akkor a mai napon a sors a segítségedre lesz ebben.

 

Vízöntő:

Az a veszély nem fenyeget, hogy talicskával tolod majd haza a pénzt, viszont a sors olyan lehetőséget sodor az utadba, amivel növelheted a bankszámládon lévő összeget. Előfordulhat, hogy a környezetedben lévő beteg személy miatt át kell alakítanod a napirended.

 

Halak:

Még az is lehet, hogy eleged lesz a rutinból. Vágyhatsz a kihívásra, az új dolgokra, amelyek nemcsak felvillanyoznak, de többet hozhatnak a konyhára is. Nagyon fontos, hogy ne kotorássz mások zsebében, vagyis ne foglalkozz azzal, hogy ki, mennyit keres! Váratlan lehetőség neked is több bevételt jelenthet, amire gondolkodás nélkül mondj igent.