Horoszkóp 2020. január 8.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Kapcsolataid konfliktusosak, melynek oka a hullámzó hangulatod. Figyelj ma kicsit jobban magadra, arra, hogy mit teszel, mit mondasz, hogyan érzel, és mi történik körülötted. Így olyasmit is észrevehetsz magadon, aminek általában nem vagy a tudatában, de aminek később nagy hasznát veheted.

 

Bika:

A mai napon a figyelmedet a munkára, az elvégzendő feladatokra kellene fordítanod, így elkerülheted a hibázást. Ha egészségügyi problémával küszködsz, rájöhetsz arra, mi a kiváltója. Mivel most rendkívül higgadt vagy, tisztábban látsz, és kézbe tudod venni az életed: olyan területén tudsz változtatni, amivel még a betegség is felszámolható lesz.

 

Ikrek:

Még az is lehet, hogy megkérik a kezed, vagy olyan szép szavakat hallasz, ami nagyon boldoggá tesz. Neked sem kellene visszafogni magad, ha dicséretről, elismerésről van szó. Hivatalos ügyek intézésére kiváló a nap, illetve találkozhatsz valakivel, aki miatt másként láthatod a világot.

 

Rák:

Párkapcsolatodban sok múlik a te viselkedéseden, pontosabban azon, hogy mit szeretnél, és ezt hogyan adod elő a kedvesednek. Ha szépen fogalmazol, nem vagy rámenős, akkor elérheted azt, amit akarsz. Érdemes lenne ma a megérzésedre hallgatni, mert egészen biztosan nem fog megcsalni.

 

Oroszlán:

Újabb gyümölcsöző kapcsolatra tehetsz szert a mai nap folyamán, illetve a meglévők közül hasznát veheted egynek. A munkában nagyobb odafigyelésre lenne szükség. Beteg vagy kiszolgáltatott helyzetben lévő rokonon, ismerősön sokat segíthetsz. Ha te vagy beteg, akkor kíméld magad!

 

Szűz:

Soha nem volt még aktuálisabb a mondás, mint ma: akinek szerencséje van a pénzügyekben, annak kevesebb a szerencséje a szerelemben. Kedvez a nap ingatlannal, hivatalos ügyekkel kapcsolatos tevékenységeknek. Ha állást kívánsz változtatni, hajrá! Baráti kapcsolatot szeretnél megőrizni? Most te tegyél érte többet!

 

Mérleg:

A munkában alakulhatnak most jobban a dolgaid. Alkalmas a nap olyan személyekkel való kommunikációra, akik rangban feletted állnak, vagy akik a segítségedre lehetnek a karrieredben. Ha utazol, ezt nagyon jókor teszed, mert fantasztikus élményekben lehet részed. Ha korábban igazságtalan helyzetbe kerültél, a sors most orvosolja a dolgot.

 

Skorpió:

Lehet, hogy a mai napon kicsit nehezebben keltél, és a pokol mélyére kívánsz olyan embereket, akikkel kapcsolatba kell kerülnöd. A szerelemben minden úgy alakulhat, ahogy szeretnéd, de nagyon fontos, hogy ne légy erőszakos, inkább csak rábeszélő legyen a stílusod. A nadrágszíjat összébb kellene húznod.

 

Nyilas:

Ha párkapcsolatban élsz, akkor problémát okozhat a pénz. Ha képes vagy ezt a témát jegelni, akkor nem kerül sor olyan helyzetre, amitől a viszonyod jövője foroghat kockán. Sajnos ma forróbb fejű lehetsz, mint általában, és ez téves döntést okozhat.  A kiadásaid ma nőhetnek, illetve anyagilag kevésbé tudod képviselni a saját érdekeidet.

 

Bak:

Hajlamossá válhatsz a túlzásokra, és olyan dolog foglalkoztat, amelynek megvalósulására szemernyi esély sincs.  Éppen ezért ezt a félelmet keltő témát száműzni kellene a fejedből. Közlekedés során bosszantó helyzet jöhet létre, és valakinek az erőszakossága is az agyadra mehet.

 

Vízöntő:

Külföldi utazás vagy kint tartózkodás során idegesítő helyzet jöhet létre. Próbálj meg higgadt maradni, így elkerülheted, hogy olyat tegyél, amit később megbánhatsz. Ha tanulmányokat folytatsz, egy személy segítsége megkönnyíti az életed. Nem kedvez a nap pénzügyei megbeszéléseknek.

 

Halak:

Senkinek ne adj kölcsön semmit, és te se kérj, még akkor sem, ha meg vagy szorulva. Megtörténhet, hogy felbukkan valaki a múltadból, aki miatt már nem kerülhetsz érzelmi válságba. A kapcsolatot ne újítsd fel, mert felmelegítve csak a töltött káposzta jó.