Horoszkóp 2020. január 7.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Hullámzó lesz a hangulatod ma, rendkívül intenzív érzelmek keríthetnek hatalmukba, amitől másként állsz hozzá például a magánéletedben létrejövő változáshoz. Óriási hatással lehetsz most a közvetlen környezetedre, ennek köszönhetően gyorsabban érheted el mindazt, amit terveztél.

 

Bika:

A munkában sok dolog alakul úgy, ahogy szeretnéd. A felettesedre a mai napon jó hatást gyakorolhatsz, még olyasmivel is előhozakodhatsz, amit nem mertél szóba hozni nála. Ha változtatni szeretnél az életeden, akkor az első lépéseket most kellene megtenned. Pénzügyeid pompásan alakulhatnak.

 

Ikrek:

Magas hőfokon égsz a mai napon, úgy gondolhatod, hogy nincs lehetetlen. Egyetlen dologra ügyelj: ezzel a hatalmas vehemenciával ne lépj mások tyúkszemére!   Különösen olyan személyére ne, aki magasabb pozícióban van nálad. A partnered érzékenyebb az átlagosnál, légy vele is kedvesebb, odaadóbb!

 

Rák:

Ha eddig megpróbáltad elrejteni az érzelmeidet, akkor most ellenállhatatlan erővel törnek a felszínre. Mindez arra ösztönözhet, hogy őszinte legyél nemcsak a partnereddel, a közvetlen közeledben élőkkel, hanem önmagaddal is. Felütheti fejét a féltékenység és az irigység érzése is, amit nehezebben tudsz kezelni.

 

Oroszlán:

Nagy lehet az egyetértés a közvetlen környezetedben néhány személlyel. A házasságban, tartós kapcsolatban élők is mindent meg tudnak beszélni, még a tabu témákról is szó eshet. Ha most jössz össze valakivel, akkor nem árt, ha tudod, ő többet akar majd tőled, mint amennyit te adni tudsz.

 

Szűz:

A munka könnyen és gyorsan megy a mai napon. Az úgynevezett nemszeretem feladatokat is megoldhatod, nincs olyan dolog, ami problémát okozna, vagy ami a kedvedet szegné. Ha szerelmi kapcsolatról van szó, eljuthatsz arra a pontra, amikor rájössz: önvizsgálatot kellene tartani, hogy segítsen a döntésben.

 

Mérleg:

Még az is lehet, hogy a felettesed kedvence leszel. Ma átsuhanhat az agyadon: érdemes lenne továbblépni, és változtatni az életeden. Erre a sors rövidesen lehetőséget is kínál, a lényeg, hogy a mai naptól fogva jobban figyelj a jelekre, így észreveheted, mikor kell majd lépned.

 

Skorpió:

Ragyogó a mai nap ingatlannal kapcsolatos ügyek intézésére. A családban olyan események történhetnek, amik miatt érzelmileg felfokozottabb állapotba kerülsz. Utazás során légy nagyon óvatos, mert rendkívül balesetveszélyes ez a nap. Ha egészségügyi problémával küszködsz, a gyógyulás útjára léphetsz.

 

Nyilas:

Ha munkáról van szó, akkor minden okod meg lehet az örömre, hiszen a felettesed nagyra értékeli a tudásodat és a szorgalmadat. Ha állást kívánsz változtatni, akkor a nézz körül, mert jó lehetőségre bukkanhatsz. A környezetedben egy személy ostobasága megdöbbenthet.

 

Bak:

Valakinek a stílusa annyira idegesít, hogy képtelen vagy magadban tartani a véleményedet. Jó lenne, ha megpróbálnál diplomatikusan viselkedni, mert nincs szükség arra, hogy az újévben újabb ellenséget szerezz. Ha több fizetést szeretnél, akkor ezt a mai napon kell jelezni a felettesednek.

 

Vízöntő:

Amihez most a nevedet adod, azzal nagy sikert érhetsz el. Váratlan találkozásban is részed lehet, ami érzelmileg felkavaró lesz. Ha ma randevúzol, megtapasztalhatod, milyen az, amikor Ámor nyila a szíved közepébe fúródik. Ha párkapcsolatban élsz, és most készülsz félrelépni, nagyon megjárhatod…

 

Halak:

Olyan dolog juthat a tudomásodra, melynek ismeretében elkerülhetsz egy kellemetlen helyzetet. Ha neked vannak titkaid, jobban kellene rájuk ügyelned, mert ha kiderülnek, óriási botrányra van kilátás. Baráti kapcsolat jövője kérdőjeleződik meg egy esemény hatására.