Horoszkóp 2020. január 6.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Még az is megtörténhet, hogy olyan valaki keresi a kegyeidet, aki korábban ellenségesen viselkedett. Ő sokat tehet azért, hogy a kapcsolatotok újra kiegyensúlyozott és gyümölcsöző legyen. A mai napon korszakalkotó ötlet pattanhat ki a fejedből. Minden külfölddel kapcsolatos dolgon áldás van, ráadásul olyan élmény is érhet, ami hatással lehet a világlátásodra.

 

Bika:

Előfordulhat, hogy a legmerészebb álmod válik valóra, de az is, hogy a háttérben maradva valakit úgy manipulálsz, ahogy csak szeretnél. Egy közelálló személy hiúságára kellene apellálnod, mert a segítségével jó pontot szerezhetsz a főnöködnél. Van valaki a környezetedben, akinek a stílusa kinyitja a bicskát a zsebedben.

 

Ikrek:

Kiváló ez a nap a megbeszélésekre, utazásra. Ha tanulmányokat folytatsz, nagyon jól szerepelhetsz, úgy vág az eszed, mint a borotva. A memóriádra sem lehet panaszod, mert olyan dolgok jutnak eszedbe, amiket nagyon régen sajátítottál el. Nem kedvez viszont a mai nap az anyagi jellegű megbeszéléseknek – ezeket halaszd el!

 

Rák:

Összeszedettnek kell lenned ma, mert így elkerülheted, hogy olyan hibát véts, ami anyagi károkat von maga után.  A munkában nem jó, hanem kiváló teljesítményt és újabbnál újabb ötleteket várnak tőled. Mivel kreativitás dolgában a helyzet magaslatán állsz, ez nem okozhat gondot. Valakinek a hiánya most jobban fájhat.

 

Oroszlán:

A partnered nyitottan, megértően viselkedik, így nincs olyan, amit most ne tudnál elérni nála. Itt lenne az ideje, hogy tisztázz egy, talán már évek óta húzódó kellemetlen helyzetet. Ha sikerül tiszta vizet önteni a pohárba, akkor sikeresebb lehetsz.

 

Szűz:

Akinek olyan barátai vannak, mint neked, annak nincs szüksége ellenségre. Különösen érvényes az állítás, ha baráttal vagy jó ismerőssel kellene anyagi ügyletet bonyolítanod ma. Bármennyire jól érzed magad a bőrödben, nem kellene senkivel megosztani az örömödet, mert úgy gondolhatják, dicsekszel.

 

Mérleg:

Kiváló ez a nap arra, hogy a feletteseddel megbeszéld azt, ami egy ideje nyomja a lelkedet. Ha pénzről van szó, akkor ezt ne hozd szóba, mert éppen az ellenkezőjét érheted el annak, amit szeretnél. A szerelmi kapcsolatokra az egyetértés, a szép szavak, az őszinte vallomások és varázslatos pillanatok lehetnek a jellemzők.

 

Skorpió:

Még az is lehet, hogy a munkahelyeden olyan esemény történik, amitől irtó boldog leszel. Viszont a szerelemben a mai napon kevesebb a szerencséd. Ha most jössz össze valakivel, akkor szenvedélyes lehet a kapcsolat.  Amennyiben szülő vagy, gyermekedre ne erőszakold rá az akaratodat!

 

Nyilas:

Baráti kapcsolat fontos szerepet játszhat ma az életedben. Még az is megtörténhet, hogy ajándékkal lepnek meg, amitől boldog leszel. A szerelmi kapcsolatokban olyan változásra van kilátás, amilyet talán el sem mertél képzelni. Örömöd nem lesz határtalan, a tapasztalatok hatására óvatos maradhatsz.

 

Bak:

Ma sokat tehetsz a saját jövőd érdekében. Olyan valakinek a támogatását is élvezheted, aki befolyásosnak mondható, és akinek a segítségével könnyebben elérheted azt, amit szeretnél. Egy régi barát távolságtartó viselkedése előtt értetlenül állhatsz. Pénzügyek alakulása miatt minden okod meg lehet az örömre.

 

Vízöntő:

Jól tennéd, ha dicsérnél, bókolnál – ezek neked nem kerülnek semmibe, de hatására az életet könnyebbnek és egyszerűbbnek érezheted. A pénzedre jobban vigyázz! Akár barátról vagy jó ismerősről van szó, a pénz most ne legyen téma, mert később gondjaid adódhatnak ebből.

 

Halak:

Előfordulhat, hogy anyagilag bonyolult helyzetbe kerülsz. Mielőtt döntenél, beszéld meg olyan valakivel a dolgot, aki nem érdekelt az ügyben, és sokkal tisztábban, világosabb látja a helyzetedet! Felettesedből a mai napon eleged lehet. Ne borulj ki, mert kitudódik majd a nemtetszésed.