Horoszkóp 2020. január 5.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Kiváló ez a nap a hosszabb távú tervek készítésére. Fantasztikus ötletek pattanhatnak ki a fejedből, amivel elkápráztathatod a környezetedet. Talán még a főnököd is elismerheti, hogy nem mindennapi munkatárs vagy. Baráti kapcsolatban kommunikációs zavarok léphetnek fel, de az is lehet, hogy figyelmetlenségedben olyasmibe avatod be ismerősödet, amibe nem kellene.

 

Bika:

Az a legfontosabb, hogy a mai napon ne kerüljenek terítékre a pénzügyek, mert sajnos hajlamossá válhatsz az irigy és féltékeny viselkedésre. Olyan ajándékkal lephetnek meg, amire talán nem is számítasz. Egyéjszakás szerelmi kalandra kiváló ez a szerda.

 

Ikrek:

Hiába gondolod úgy, hogy neked van igazad, sajnos ezt ma senki nem fogja elismerni. Éppen ezért ma ne kösd az ebet a karóhoz, inkább légy rugalmas és nyitott, mert csak így érheted el azt, amit terveztél. A párkapcsolatokban a pénz miatt jöhet létre kissé feszült helyzet. Valakinek az ötletét meg kellene fogadnod a saját érdekedben.

 

Rák:

A párkapcsolatokban jöhet létre olyan szituáció, amikor el kell gondolkodni azon, milyen jövőtök is lehetne. Megtörténhet, hogy a partneredre nem tudsz hatást gyakorolni, és úgy érezheted ez a helyzet nem tartható tovább. Mielőtt döntést hoznál, beszéld meg az ügyet olyan ismerőssel, aki kívülállóként tisztán látja a helyzeteteket!

 

Oroszlán:

A munkára, az elvégzendő feladatra kellene most koncentrálnod, mert előfordulhat, hogy olyan hibát követsz el, ami negatív hatást gyakorolhat az anyagi helyzetedre. Ha még nem vagy szerelmes, akkor Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat. Ha szülő vagy, csemetédnek figyelj minden mondatára!

 

Szűz:

Ha eleged van a kollégákból vagy az elvégzendő feladatból, akkor próbálj a munkához úgy hozzáállni, hogy más is hozzáférjen. Nem kedvez a mai nap a kommunikációnak, mert nemcsak eltérő lehet a véleményed a többiekétől, hanem ellenségeid számát is növelheted. Kedvez a nap ingatlanügylet bonyolítására.

 

Mérleg:

Ragyogó ez a mai nap hivatalos ügyek intézésére, valamint olyan megbeszélésre, ahol pompásan képviselheted a saját érdekeidet. Még az is lehet, hogy amit mondasz, azt szinte szentírásként kezelik majd. Nem alkalmas a mai nap anyagiakkal kapcsolatos megbeszélésre. Ha szülő vagy, a gyermeked nehéz helyzetbe kerülhet, és szüksége lehet a lelki és anyagi támogatásodra.

 

Skorpió:

Mindig is jól értettél a manipulációhoz, és ez a mai napon sincs másként. Mivel pontosan tudod, hogy a felettesed mit szeretne hallani, nem esik nehezedre azt mondani. Újabb piros pontokat szerezhetsz nála. Pénz dolgában a helyzet magaslatán állhatsz: talán nem fogsz térdig gázolni a húszezresekben, de lesz mit a tejbe aprítani.

 

Nyilas:

A kedvesednek munkahelyi gondjai támadhatnak, ezért viselkedik úgy, ahogy. Előfordulhat, hogy ebbe nem akar beleavatni, viszont a magatartása olyan lehet, amit nehezen tolerálsz. Balesetveszélyes ez a nap, vigyázz jobban magadra, és azokra is, akik rászorulnak a te támogatásodra, a figyelmedre és a jóindulatodra!

 

Bak:

Egyik pillanatról a másikra alakulhat ki puskaporos helyzet, amikor minden azon múlik, hogyan tudod a szituációt kezelni. A barátai kapcsolataidban megtörténhet, hogy valakinek végleg búcsút inthetsz. Ha vannak titkaid, akkor azokra sokkal jobban kellene most vigyázni, mert ha kitudódnak, lehet, hogy kő kövön nem marad.

 

Vízöntő:

Régi barát tűnhet fel a színen, akinek nagyon örülsz. Jó lesz vele beszélgetni, és olyan téma is felmerülhet, amit nem láttál világosan, és amivel kapcsolatban most a lehető legjobb döntést hozhatod. Senkinek ne adj kölcsön semmit! Pénzügyekben sajnos nem látsz tisztán, ez lehet az oka, hogy olyasmibe kezdhetsz, ami csak veszteséget termel.

 

Halak:

Akkor élvezheted a munkádat, ha nem kutatsz más zsebében, vagyis nem azzal leszel elfoglalva, hogy ki mennyi keres, vagy mire költi a pénzét, hanem azzal, hogy a feladataidat maradéktalanul ellásd. Vedd észre a kínálkozó jó lehetőséget, amivel ha nem is iratkozhatsz fel a milliárdosok listájára, de anyagilag jól jössz ki belőle!