Horoszkóp 2020. január 3.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Változásra kerülhet sor a munkádban, de ne izgulj, mert ez hosszabb távon rendkívül gyümölcsöző lesz. Bátran tervezgethetsz, mert mindaz, ami ma eszedbe jut, valóra válik, és csodálatos lesz az idei éved. A szerelmi kapcsolatokat partnered munkahelyi gondjai tehetik nehezebbé, a házasságokban nagy lehet az egyetértés.

 

Bika:

Kiváló ez a két nap utazásra, kirándulásra, szabadidős tevékenységekre. Amennyiben a családtagokkal tervezel közös programot, az is nagyon jól sikerülhet. Még úgy is, ha korábban kommunikációs gondok léptek fel köztetek. Megtörténhet, hogy valakinek a hiánya miatt szorulhat össze a szíved. Emlékezz rá, beszélj róla, ezzel máris könnyebb lesz a helyzeted.

 

Ikrek:

Az egészségedre kellene most jobban ügyelned, mert meglehet, hogy egy vírus ágynak dönt. Az is lehet, hogy hozzátartozó, vagy közeli ismerős miatt kerülsz kapcsolatba az egészségüggyel. Kedveznek ezek a napok ingatlannal kapcsolatos ügyek intézésének. Fortuna is a tenyerén hordozhat.

 

Rák:

Alkalmas a hétvége találkozásokra, randevúkra, művészetekkel kapcsolatos tevékenységekre. Ha vásárolni indulsz, akkor is nagyon jól járhatsz, mert kedvezményesen szerezhetsz be olyan dolgokat, amelyekre szükséged van. Ha dolgoznod kell, ne tiltakozz – nagyon jól, gyorsan és eredményesen tevékenykedhetsz.

 

Oroszlán:

Ezen a két napon semmi sem úgy alakul, ahogyan eltervezted. Ennek ellenére nem leszel dühös, mert így még eredményesebb lehetsz, mint egyébként. Anyagiak terén minden okod meg lehet az örömre, mert a pénz úgy vonzódhat hozzád, mint mágnes a vashoz. Megtörténhet, hogy beteg vagy elesett hozzátartozóval kell többet foglalkoznod.

 

Szűz:

Amennyiben szülő vagy, minden okod meg lehet ezen a két napon az örömre és a boldogságra. Csemetéd olyan teljesítményt nyújthat, amitől irtó büszke leszel rá. A szerelmi kapcsolatokban is derűs lehet a hétvége, mert annyira olyan elfogadó vagy, hogy amire korábban nemet mondtál, most arra is igen a válaszod.

 

Mérleg:

Még az is megtörténhet, hogy a családod tagjai miatt alakul ki feszültség a párkapcsolatodban, pedig ők nagyon igyekeznek, hogy elfogadóan viselkedjenek. Talán olyan dolgot is lenyelnek, ami ellen korábban tiltakoztak. Értékelned kéne a megváltozott magatartásukat, és talán megköszönni nekik valamit, ami nélkül nem tartanál ott, ahol.

 

Skorpió:

Ha randira készülsz, akkor sajnos a találkozás nem úgy alakul, ahogy várod, ezért csalódottá válhatsz. Ha legszívesebben félrevonulnál a világtól, akkor erre jó ez a két nap, mert testileg, lelkileg és szellemileg is feltöltődhetnél, és csúcsformában lehetnél a következő héten. Ha dolgoznod kell, felettesedet dicsérd!

 

Nyilas:

Még az is megtörténhet, hogy a szerelmi kapcsolat, amiben több volt a negatív, mint a pozitív történés, változáson megy keresztül, és te újra bízni és hinni tudsz. A munkádban is javulás várható. Ha felettesed korábban nemet mondott, most meggondolhatja magát.

 

Bak:

Főnököd viselkedése miatt kicsit lehangoltabb lehetsz, de ne félj, semmi sem fenyegeti az állásodat! Sőt, olyan jó eredményt érhetsz el, hogy egészen másként néznek majd rád a munkahelyeden, mint eddig. Bármilyen is legyen az időjárás, tegyél egy rövidebb sétát a szabadban. Ha lehet, akkor vidd a családtagjaidat is, mert remekül érezhetitek magatokat.

 

Vízöntő:

Akinek olyan barátja van, mint neked, annak már nincs szüksége ellenségre. Nem kell mindent a jó ismerősöd orrára kötni, mert a féltékenység szinte elveheti az eszét, és sajnos olyan szituációt teremthet, amivel téged kellemetlen helyzetbe hoz. Próbálj meg túllépni a munkahelyi igazságtalanságon, nincs értelme ezen tovább rágódni, mert csak megbetegíted önmagad.

 

Halak:

A partnered elfogadó magatartása miatt élvezheted ezt a hétvégét. Ha dolgozol, olyan valakivel hozhat össze a sors, akivel szinte az első pillanattól kezdve közös nevezőn lesztek.  Ettől a személytől olyasmit hallhatsz, ami később több pénzt hozhat a konyhára.