Horoszkóp 2020. január 2.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

A mai napon mindenhez és mindenkihez jószándékkal közeledsz, ezért az élet több területén is sikereket érhetsz el. Megtörténhet, hogy jelentkezik az exed, vagy ha ez már korábban megtörtént, akkor a gondolataid többször foroghatnak körülötte, még úgy is, hogy legközelebb akkor szeretnéd látni őt, amikor a hátad közepét.

 

Bika:

Olyan dolgok juthatnak most az eszedbe, amelyek miatt összeszorulhat a szíved. Annyira fájhat valakinek a hiánya, hogy talán még egy könnycsepp is megcsillan a szemed sarkában. Pénzügyek tekintetében nem alakul minden úgy, ahogy szeretnéd. Muszáj lesz alkalmazkodni, mert ellenkező esetben te húzhatod a rövidebbet anyagilag.

 

Ikrek:

Nem áll távol ma tőled a nagylelkűség, az adakozás, amivel olyan valakinek is elnyerheted a szimpátiáját, akinek a segítségével a megélhetésedben új fejezet kezdődhet. Nem kedvez a mai nap ingatlannal kapcsolatos ügyek intézésének, mert anyagilag a későbbiekben nagyon rosszul járhatsz. Hatósággal összerúghatod a port.

 

Rák:

A szerelemben egy visszatérő problémával találhatod szembe magad. Talán nem kellene erőltetni ebben az ügyben a kommunikációt, mert csak veszekedés lehet az egészből. Ha ez elkerülhetetlen, akkor tudd, hogy hajlamos vagy a túlzásokra, és nincs igazad. Ha diák vagy, ne a szerencsében bízz, hanem tanulj!

 

Oroszlán:

Ha szerelmi életedben nemrég megalázó helyzet állt elő, akkor ez most sem lesz másképp. Ha ezt a viszonyt meg akarod tartani, akkor próbálj meg elfogadhatóan viselkedni, és mondd el kedvesednek, hogy miért viselkedtél úgy, ahogy. Egy rokon segítségére lehet szükséged, bátran szólj neki!

 

Szűz:

Vitára, összetűzésre kerülhet sor, mert nem akarod, hogy bárki megmondja neked, mit és hogyan tegyél. Találkozhatsz öntelt emberekkel, akik korlátozni akarnak, és ebből eleged lehet. Légy őszinte, és mondd meg, hogy nem vagy kíváncsi senki papolására.

 

Mérleg:

Visszatérő problémával találhatod szembe magad, amitől idegessé válhatsz. Nem kedvez a mai nap a nagyobb vásárlásoknak. Az értéktárgyaidra is jobban kellene vigyáznod, mert meglophatnak. Kolléga magatartása miatt csalódottnak érezheted magad, még úgy is, hogy legbelül tudtad, sok jóra nem számíthatsz tőle.

 

Skorpió:

A házasságokban, együttélésekben anyagi jellegű problémák adódhatnak, illetve előfordulhat, hogy a társad vállalkozásában merülnek fel gondok. Szüksége van a tanácsaidra, amiket ha megfogad, nem nullázza le magát. Ha egy baráti kapcsolat fontos neked, akkor azért a mai napon kellene többet tenned.

 

Nyilas:

Nyugtalanná válhatsz most, és megfogalmazódhat benned, hogy mire is vágysz. Elgondolkodhatsz azon is, hogy vajon jó irányba haladsz-e, különösen, ha párkapcsolatról, emberi viszonyokról, valamint a megélhetésedről van szó. Nehéz szerelmi viszonyban ne hozz döntést hirtelen felindulásból, mert elkapkodhatsz valamit!

 

Bak:

Felélénkülhet intellektuális érdeklődésed a vallás, az ezotéria és más, nem hétköznapi témák iránt. Ha nem lépsz az ájtatoskodás útjára, akkor nagyon kellemes napod lesz. Titkaidra nagyon vigyázz, mert minden esély meg van arra, hogy napvilágra kerüljenek, és hatalmas botrány legyen belőlük. A pénz inkább megy, mint jön.

 

Vízöntő:

Okkal, de akár ok nélkül is úgy érezheted, senkitől sem kapsz érzelmi támogatást, amitől eluralkodhat rajtad a pesszimizmus. Ennek ellenére ne keseredj el, és ne is szorongj, mert a napnak egyszer vége lesz, a problémák pedig megoldódnak. Jusson eszedbe, hogy az idei év sok kellemes meglepetést tartogat neked.

 

Halak:

Lelki békéd és szeretetteljes viszonyulásod másokhoz hasonló reakciókat válhat ki embertársaidból. Ezen nem kell csodálkoznod: mindig azt kapjuk vissza, ami belőlünk árad. A kegyes hazugság a mai napon azért engedhető meg, mert ezzel lelket önthetsz valakibe, aki ennek hatására kimászhat a gödörből.