Horoszkóp 2019. december 31.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Összességében jó napod lesz. Olyan események történhetnek, amelyek pozitív hatást gyakorolnak a karrieredre. Kiváló ez a nap minden külfölddel kapcsolatos ügy intézésére, utazásra, tanulmányok folytatására. A ma történtek pozitív irányban befolyásolhatják a világnézetedet: még az is lehet, hogy valamiről teljesen megváltozhat a véleményed.

 

Bika:

A munkahelyeden olyan dolgok történhetnek, amikkel nem tudsz azonosulni. Sőt, egyenesen kihozhat a híres béketűrésedből. Ha befolyásolni szeretnéd a felettesedet, akkor semmi őszinteség. Inkább fordulj bizalommal egy olyan személyhez, aki jó kapcsolatot ápol a főnököddel. Ha az ő segítségét kéred, akkor nyert ügyed lehet.

 

Ikrek:

A házasságokban, régi együttélésekben a partnered lesz az, aki sokat tehet azért, hogy a viszonyotok kiegyensúlyozott legyen.  A környezetedben élőkre nemcsak nagyobb hatást tehetsz, hanem ügyesen manipulálhatod őket, ezért azt teszik majd, amit te szeretnél.

 

Rák:

A párkapcsolatok terén tartogat kellemes meglepetést a sors. Kedvesed elfogadóan viselkedhet a mai napon, így aztán olyan dolgokban is közös nevezőn lehettek, amelyekről korábban másként gondoltad. Pénzügyek terén nagyobb óvatosságra van szükség, és a feletteseddel szemben is légy engedékeny, alkalmazkodó!

 

Oroszlán:

A pénz úgy vonzódhat hozzád, mint mágnes a vashoz. Ki kell használnod a mai napot, mert a sors támogatását élvezheted anyagi téren. Minden, amiről ma szó esik, a későbbiekben jelentősebb bevételt hozhat. Családtagnak szüksége van a támogatásodra, különösen akkor, ha egészségügyi problémával küszködik. A titkaidra jobban ügyelj!

 

Szűz:

Kommunikáció szempontjából fantasztikusnak nevezhető ez a nap. Nincs olyan téma, amiben nem érhetnél el olyan eredményt, ami boldoggá tesz. Amennyiben szülő vagy, csemetédre jobban kellene figyelned, aki talán egy számodra unszimpatikus személy hatása alatt állhat, vagy aki rossz irányba terelheti őt.

 

Mérleg:

Soha nem volt még annyira aktuális a mondás, mint a mai napon: a harag rossz tanácsadó. Ha döntést hozol, nagyon fontos, hogy megőrized a hidegvéredet, mert így tisztán látod a helyzetet, és a tetteiddel saját magadat hozod előnyös helyzetbe. Ha a párkapcsolatban nem kerül szóba a pénz, szinte tökéletes lesz ez a nap.

 

Skorpió:

Nagyon óvatosnak kellene lenned ma. Amennyiben haragosnak érzed magad, vagy pattanásig feszülnek az idegeid, akkor kortyolj nyugtató teát, vagy végezz testmozgást, ahol levezetheted a feszültséget. Kiváló a mai nap minden külfölddel kapcsolatos ügy intézésének, utazásnak. Ha tanulsz, csúformában lehetsz: nincs kérdés, amire ne tudnád a választ.

 

Nyilas:

A munkában történhetnek olyan dolgok, amelyek miatt minden okod meg lehet az örömre. Talán még anyagi kérdésekkel is előhozakodhatnál. A felettesed ma mindent rózsaszínű szemüvegen keresztül szemlélhet, ezért ki kéne használnod ezt a ritka jó helyzetet. Mindent elérhetsz nála, még azt is, amiről úgy gondoltad, reménytelen.

 

Bak:

Nincs értelme mérgelődni, mert ez a nehéz helyzet csak ma áll fenn. Ennek a napnak is vége lesz egyszer, és a dolgaid úgy alakulnak, ahogyan azt a legszebb álmodban láttad. Pénzzel vagy a jövőddel kapcsolatos megbeszélésnek ma nem kedvez az idő. Ingatlannal, családtaggal kapcsolatos ügyben viszont kedvező változás történhet.

 

Vízöntő:

Előfordulhat, hogy a felettesed úgy vélekedhet: továbbra is terhelhető vagy, ezért olyan feladattal bízhat meg, amelynek elvégzése nem okoz nehézséget. Viszont vagy nem fizetnek érte, vagy csak jelképes összeggel szúrhatják ki a szemed. Megtörténhet, hogy nem túl etikus dologra ragadtatod magad, és ezért később kínos helyzetbe kerülhetsz.

 

Halak:

A munkában olyan jól alakulhat ma minden, hogy bátran elkezdhetsz hosszabb távú terveket készíteni. Még az is lehet, hogy a felettesed kedvesen viselkedik, akár kenyérre is lehetne kenni. Szerelmi kapcsolat fordulóponthoz érkezhet: a közös jövő már nem csak vágyálom. Ha az exeddel találkozol, ne felejts el emlékezni a nehéz időkre!