Horoszkóp 2019. december 30.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Hangulatod ezen a napon eléggé hullámzó. Ne keseregj azon, hogy elmúlnak az ünnepek, és vége a láblógatásnak! Szedd össze magad, és próbálj meg a munkára, az elvégzendő feladatra koncentrálni. Talán segítséget jelenthet, ha tudod, hogy az idei a siker éve lesz számodra. Szerelmi kapcsolatban felütheti fejét a féltékenység.

 

Bika:

Minden okod meg lehet az örömre, hiszen emberi kapcsolataidra a kiegyensúlyozottság jellemző. A házasságokban, együttélésekben az odaadás, az önzetlenség, a segíteni akarás teheti még szorosabbá a kapcsolatot. A pénzedre jobban vigyázz, és dicsérj meg valakit! Utóbbi nem kerül neked semmibe, de hatására újabb gyümölcsöző kapcsolatra tehetsz szert.

 

Ikrek:

Ha karrierről van szó, nagyon jól indulhat az éved. Minden okod meg lehet az örömre, amit még egy kellemetlenkedő kolléga sem tud elrontani. Viszont a baráti kapcsolataidat ideje lenne felülvizsgálni, mert bizony van valaki, aki inkább hátráltat, és negatív hatással van az életedre. Ha megszabadulsz tőle, jobban érezheted magad a bőrödben.

 

Rák:

A házasságokban, régi együttélésekben egyik pillanatról a másikra alakulhat ki olyan helyzet, amitől szélsőséges lehet a hangulatod.  Féltékenység is felütheti a fejét, ezért fontos, hogy egyértelműen viselkedj, és így is fogalmazz. A munkahelyeden elkövethetsz egy hibát, vagy olyan dolog történik, amitől csak kapkodod a fejed.

 

Oroszlán:

Egyetlen pillanatra se felejtsd el, hogy nem azért jársz dolgozni, hogy barátokra tegyél szert, hanem azért, hogy pénzt keress. Ha ezt az eszedbe vésed, akkor nincs olyan helyzet vagy ember, ami vagy aki ki tudna hozni a sodrodból. Az egészségedre jobban kellene ügyelned, mert egy vírus könnyen ágyba kényszeríthet.

 

Szűz:

Felfokozott hangulatba kerülhetsz, érzékenyen reagálhatsz emberekre, és az élet egyéb dolgaira is. A nap végén annyira kimerültnek érezheted magad, hogy úgy zuhansz az ágyba, mint egy krumpliszsák. Mindez a párkapcsolatodra jó hatással lehet, hiszen olyan érzelmes lehetsz, hogy tényleg eggyé válhatsz a kedveseddel.

 

Mérleg:

Minden anyagiakkal kapcsolatos terved valóra váltásában támogat a sors. A szerelmi kapcsolatokban hirtelen olyan feszültté válhat a helyzet, hogy a bizonytalanság érzése keríthet a hatalmába: talán még az is megfordulhat a fejedben, hogy a kedvesed a piszkos anyagiak miatt viselkedik úgy, ahogy.

 

Skorpió:

Rendkívül együttérző lehetsz másokkal, és segíteni akarsz, amennyire csak tudsz. Próbálj meg távolságot tartani a negatív kisugárzású emberektől, akik pillanatok alatt elszívják az energiáidat. A hatodik érzéked kitűnően működik, ezért történjen bármi, hallgass rá, mert így elkerülhetsz egy igazán nehéznek nevezhető helyzetet.

 

Nyilas:

Nemcsak a saját egészségedre kellene vigyázni, hanem valakinek a környezetedben is az övére, és te lehetsz az, aki többet tehetsz érte. Amennyiben házas vagy, a partnered előző kapcsolatából származó lurkók miatt bosszús lehetsz. Az őszinte beszélgetésnek nincs itt az ideje, ezt most verd ki a fejedből. A munkahelyeden őrültekháza lesz, őrizd meg a hidegvéredet!

 

Bak:

Kiváló ez a nap a beszélgetésre. Még olyan dolgok is szóba jöhetnek, amelyek korábban talán tabunak számítottak. A testvéri, közeli rokoni kapcsolatokban a szeretet, az együttérzés, az önzetlenség lehet jellemző. Alkalmas még a nap hivatalos ügyek intézésére, vásárlásra, kisebb utazásra. Pénzügyek terén több lehet a kiadásod, mint a bevételed.

 

Vízöntő:

A mai nap megfelelő arra, hogy a legnehezebb, legbonyolultabb ügynek pont kerüljön a végére. Remekül tudod képviselni a saját érdekeidet. Álomszerű fordulat történhet egy olyan ügyben, amely még az ünnepek előtt indult, és talán nehezebbé tette az életedet. Közlekedés során őrjítő helyzet alakulhat ki, ezért indulj kicsit korábban mindenhova a tervezettnél!

 

Halak:

Megtörténhet, hogy egy baráti kapcsolatnak vége lesz, és ennek elsősorban anyagi okai lehetnek. Ha féltékenységről van szó, akkor nem kell a szomszédba menned: lelkedet bánthatja olyan valakinek a viselkedése, akiről eddig úgy gondoltad, hogy önzetlen és távol áll tőle az irigység. Váratlan helyzet megcsapolhatja a pénztárcádat.