Horoszkóp 2019. december 29.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Az érzelem és az értelem között óriási lehet a feszültség, ennek a számlájára írható, hogy nehezebben hozol meg egy döntést. Ha bizonytalan vagy, még várj, mert néhány nap múlva egészen másként látod majd a mostani helyzetet. A párkapcsolatokra a harmónia lehet jellemző, a te viselkedésed miatt.

 

Bika:

Olyan témák kerülnek szóba, amelyek inkább a beszélgetőpartnerednek fontosabbak. Kedvez az idő otthonnal kapcsolatos tevékenységeknek, illetve a hozzátartozókkal való törődésnek. Ha a vásárlás a cél a mai napon, akkor elsősorban az otthonoddal kapcsolatban találhatsz fantasztikus tárgyakat.

 

Ikrek:

Idegesíthetnek azok, akik nehezebben fejezik ki magukat, vagy nincsenek olyan felpörgetett lelki és szellemi állapotban, mint te. Ragyogó a mai nap kirándulásra. Ha a partnereddel kettesben töltöd az időd, érthető, hogy mosolygósabb, derűsebb vagy, mint általában. Még a feszült kapcsolatokban is nyugalom lehet.

 

Rák:

Lehet, hogy a te pénzedbe kerül egy közeli hozzátartozó jóléte. Ne sajnáld a pénzt rá, főleg akkor, ha az illető egészségügyi problémával küszködik. Soha nem volt még aktuálisabb a mondás: amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra. Hogy miért? Mert holnap már nem megy olyan könnyedén semmi sem, mint a mai napon.

 

Oroszlán:

A szerelmi életedben semmi sem alakul úgy, ahogy szeretnéd. Ha a kapcsolatot nem akarod felszámolni, akkor kénytelen leszel a kedvesedhez alkalmazkodni. Ha ez nehezedre esik, akkor nincs értelme továbbra is együtt maradni, mert ezzel egyre kevesebb lesz az esély arra, hogy megtaláld az igazit.

 

Szűz:

Egyik pillanatról a másikra hozhatnak ki a sodrodból. A szerelmi kapcsolatokban te vagy az oka az esetleges perpatvar kialakulásának. Amennyiben szülő vagy, csemetédre megpróbálhatod ráerőltetni az akaratodat, és ezért veszekedés alakulhat ki. A pénz vonzódhat hozzád, most vásárolj, mert jól járhatsz!

 

Mérleg:

Ha párkapcsolatban élsz, akkor a társad és a te rokonságod között jöhet létre feszült helyzet. Talán te is hibás vagy abban, hogy a dolgok így alakultak. Próbáld meg elsimítani az ügyet, főleg azért, mert rövidesen olyan változás történik az életedben, ami miatt szükség lesz a békére.

 

Skorpió:

Ha dolgoznod kell, nem lesz okod panaszra, mert nagyon jó teljesítményt nyújthatsz, amivel a felettesed is elégedett lehet. A mai napon történő események befolyással lehetnek a jövődre. Baráti kapcsolatban feszültség alakulhat ki. Ha az otthonodba hívtál vendégeket, akkor kitehetsz magadért.

 

Nyilas:

Pompás a mai nap utazásra, illetve minden külfölddel kapcsolatos dolgon áldás van. A szerelmi viszonyokban feszültség alakulhat ki, még az is megtörténhet, hogy elbeszéltek egymás mellett. Ha baráttal találkozol, vagy egy közösségben töltöd az időd nagyobb részét, akkor pompásan érezheted magad, innen nyered az újabb erőt.

 

Bak:

Ragyogó a nap utazásra. Olyan témák kerülhetnek szóba, amelyek a jövőddel kapcsolatosak. Ha dolgoznod kell, nem panaszkodsz, mert a munkát nemcsak élvezheted, hanem olyan valakivel kerülhetsz kapcsolatba, akivel öröm az együttlét. Sporttal a testi, szórakozással a lelki és szellemi energiaraktáraidat töltheted fel.

 

Vízöntő:

A mai napon olyan mondatok hangozhatnak el, melyek miatt örömödben úgy érezheted, két lépéssel a föld felett lebegsz. Megtörténhet, hogy valaki nehéz helyzetbe kerül, és neked kell helyette dolgoznod. Ne borulj ki, mert ezzel csak a saját energiádat pazarolod feleslegesen! A fogyókúra elkezdésével várj még egy hetet.

 

Halak:

Még az is megtörténhet, hogy olyan személy jelentkezik, akivel semmiféle kapcsolatot nem akarsz ápolni. De az is lehet, hogy felbukkan az a valaki, akinek világosan kifejtetted, miért nem akarsz vele találkozni. Ne idegeskedj, de ne is kertelj! Mondd el, miért nem akarod őt látni. A mai nap legyen a jótékonykodásé, ez lelkileg feltölthet.