Horoszkóp 2019. december 28.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Lelki nagyvonalúság, nemes büszkeség, optimizmus – ezek lehetnek a mai napon jellemzők rád, amiért szeretnének egyre többen a környeztedben tartózkodni. A szerelmi kapcsolatokban olyan esemény történhet, melynek hatására viszonyotok erősebbé válhat. Ha külföldről van szó, izgatottság lehet úrrá rajtad.

 

Bika:

A környeztedben van egy személy, akinek az arroganciája, a beképzeltsége, a fontoskodása kinyithatja a bicskát a zsebedben. Rokonnal való közös program boldoggá tehet. Kedvez a nap az otthonod rendbe tételének, ha pedig vendégeket vársz, ragyogó vendéglátó leszel.

 

Ikrek:

Kiváló ez a nap arra, hogy társaságban töltsd az idődet. Találkozz olyan emberekkel, akikkel tovább ápolhatod a jó kapcsolatot. Ragyogó a mai nap arra is, hogy vásárolj, esetleg kicseréld azokat az ajándékokat, amelyek nem tetszenek, vagy feleslegesnek bizonyulnak. Aranyat érő ötlet pattanhat ki a fejedből.

 

Rák:

Ha dolgoznod kell, akkor nem lesz okod panaszra, mert igen hatékony lehetsz. A megélhetéssel kapcsolatban most meghozott döntések a későbbiekben megvalósulhatnak. Rokonnal többet kellene törődnöd, különösen akkor, ha az illető beteg. Kaphatsz egy visszautasíthatatlan ajánlatot.

 

Oroszlán:

Minden okod meg lehet az örömre és a jókedvre. Több dolog úgy alakul ma, ahogy szeretnéd. Sőt, talán még olyan dolog is bekövetkezik, amit csak a legmerészebb álmaidban láthattál. Még az is lehet, hogy pozitív változás veheti kezdetét egy olyan szerelmi kapcsolatban, mitől a hangulatod gyakran volt hullámzó.

 

Szűz:

Ha a nap nagy részét a családtagokkal, rokonokkal töltöd, akkor pompásan érezheted magad a bőrödben. Előfordulhat, hogy barátról, jó ismerősről olyan dolog jut a tudomásodra, ami megdöbbent. Rájöhetsz, hogy mennyire képmutató, mennyire hazug, és arra a következtetésre juthatsz, hogy megszakítod vele a kapcsolatodat.

 

Mérleg:

Érdemes lenne a mai napot barátok között tölteni, akár a figyelem középpontjában is állhatsz most. Ha dolgoznod kell, megtörténhet, hogy olyan dologról szerzel tudomást, amitől talán még az állad is leeshet. Ez az információ nem véletlenül jut el hozzád, hanem azért, hogy megkönnyítse a döntésedet.

 

Skorpió:

Kiváló a mai nap arra, hogy olyan dolgokat is elvégezz, amiket eddig halogattál. Ha pénzről van szó, remek lehetőséget sodorhat utadba az élet, minden okod meg lehet az örömre. A magánéletedben is változás történhet, melynek hatására a biztonságérzeted egyre erősebbé válhat. Az egészségedre jobban vigyázz!

 

Nyilas:

Kiváló a mai nap külföldi utazásra, illetve olyan dolog történhet veled, ami erőteljesen befolyásolhatja a jövődet. Ha tanulmányokat folytatsz, most úgy vág az eszed, mint a borotva. Állásinterjún veszel részt? Nem kell aggódnod, te lehetsz a befutó. Egy baráti kapcsolat jövője azon múlik, mennyire vagy elfogadó.

 

Bak:

Hallgatnod kellene a megérzéseidre, mert nem csalnak meg. Ha vannak titkaid, akkor azokra jobban kellene vigyáznod, különben olyan botrány várható, amilyet el sem tudsz képzelni. A párkapcsolatokban hallgatnod kellene a társadra, mert amit mond, vagy tervez, az nemcsak jó, de sokat hozhat a konyhára is.

 

Vízöntő:

Akinek olyan társa van, mint neked, annak minden oka meg lehet az örömre. Becsüld meg őt, és mond el neki, hogy mennyire szereted, és mennyire fontos neked! Olyan váratlan találkozásban lehet részed, hogy talán még az állad is leesik. Egy szomszédod vagy a testvéred is egészen elképesztő dologgal állhat elő ma.

 

Halak:

Ha ma dolgoznod kell, akkor nem lesz okod panaszra, mert a munkát örömmel végzed, és a körülmények miatt is vidámabb lehetsz. Amennyiben a tested edzésével töltenéd az időt, akkor hajrá! Ragyogó formában lehetsz, csak úgy olvadnak rólad a kilók, és épülnek az izmok.