Horoszkóp 2019. december 27.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Az a legfontosabb, hogy megőrized a hidegvéredet. Különösen akkor, ha olyan személyekkel kellene találkoznod, akikkel nem szívesen szívnál egy levegőt. Ha mélyen magadba néznél, akkor rájöhetnél arra, hogy tulajdonképpen önmagaddal van bajod. És mivel ezzel nem akarsz szembesülni, ezért viselkedhetsz utálatosan ezekkel az emberekkel.

 

Bika:

Jaj, annak, aki ezen a két napon ellentmond neked! Úgy ki fogod osztani, hogy nem áll meg majd a lábán. Közlekedés során légy óvatosabb, illetve diplomáciára van szükség, amikor a környezeteddel kell kommunikálni. Nem kell feltétlenül őszintének lenni, inkább kegyes csalásra van szükség, így megkímélheted önmagadat és másokat is nehéz helyzettől.

 

Ikrek:

Újra terítékre kerülhetnek az anyagiak, amely miatt nem csak te, hanem a környezeted is idegessé válhat. Ha közösségben kell tartózkodnod, akkor olyan váratlan helyzet alakulhat ki, amely miatt hirtelen azt sem tudod, vajon fiú vagy-e, vagy lány. Egy betegség is felütheti a fejét, amit ne otthon kezelgess, hanem menj az ügyeletre.

 

Rák:

Te is érezheted, hogy az életedben olyan változások történhetnek, amelyek meghatározóak lehetnek a következő évben. Össze kell szedni magad, hiszen neked kellene erőt adni egy olyan személynek, aki lelkileg közel állhat hozzád, és aki most igazán nehéz helyzetbe került. A házasságokban felütheti fejét a féltékenység, próbálj meg higgadt maradni.

 

Oroszlán:

Nagyon fontos, hogy próbálj meg diplomatikusan viselkedni. Ami azért nem lesz könnyű, mert hajlamossá válhatsz arra, hogy lelkileg valakit legyőzni. Sőt, talán saját magadtól függővé tenni. Szélsőséges érzések keríthetnek hatalmukba, amelyeket ha nem tudsz uralni, egy nehéz kapcsolatot még nehezebbé tehetsz. Miközben erre a személyre a jövőben nagy szükséged lesz.

 

Szűz:

Egyik pillanatról a másikra alakulhat ki olyan helyzet, amelyben olyan szavak hangozhatnak el, amelyek mélyebb sebet ejthetnek, mint egy éles kés. A féltékenység, az irigység zöld szemű szörnyetege ütheti fel a fejét, és ha nem tudod kordában tartani az indulataidat, akkor véget érhet egy olyan kapcsolat, amelynek működésébe sok energiát fektettetek.

 

Mérleg:

Még az is lehet, hogy a munkával kell foglalkoznod. Ha dolgoznod kell, ehhez most kevesebb kedvet érzel, különösen, hogy a felettesed hangulata ingadozó, a kollégák az agyadra mennek. És ha emberekkel kell foglalkoznod, kevésbé vagy kíváncsi másokra. Ha otthon maradsz, akkor a házimunka miatt lehet eleged.

 

Skorpió:

Még az is előfordulhat, hogy váratlanul kell alkalmazkodni valakihez, de az is megtörténhet, hogy nem tervezett utazásra kerülhet sor. Igazságtalannak tarthatsz egy helyzetet, ám sok értelme nincs a vitának, mert nem kerülhetsz ki belőle győztesen. Érdemes e két napon a konyhában tüsténkedni, és új receptet kipróbálni.

 

Nyilas:

Talán elérkezik a pillanat, amikor végre egyértelművé válik egy olyan személynek a viselkedése, akinek nagyon sok mindent elnéztél, akihez akkor is alkalmazkodtál, amikor elviselhetetlen volt. Itt az ideje, hogy ezt a kapcsolatot lezárd, és új fejezetet nyiss az életedben. Ha szülő vagy, gyermeked miatt hirtelen megemelkedhet a vérnyomásod.

 

Bak:

Minden esély meg van ezen a két napon arra, hogy egyik őrült helyzetet kövesse a másik. Próbálj meg uralkodni magadon, alkalmazkodj a társad, illetve a környezetedben élők változó hangulatához. Az otthonodba olyan valaki jelenhet meg, akit akkor látnál legszívesebben, amikor a hátad közepét. Egy rokon váratlan megbetegedése plusz feladatokat róhat rád.

 

Vízöntő:

Még az is lehet, hogy munkával, elvégzendő feladattal kell foglalkoznod, és olyan emberekkel kerülhetsz kapcsolatba, akik az idegeidre mehetnek. Váratlanul felbukkanhat egy olyan személy, aki miatt, ha párkapcsolatban élsz, a partnereddel féltékenységi jelenetekre alakulhatnak ki. Az értéktárgyaidra vigyázz, mert meglophatnak.

 

Halak:

Még az is megtörténhet, hogy olyan kiadásra kerülhet sor, amelyet nem kalkuláltál be, nem számítottál rá. A szerelmi viszonyokon tornádó söpörhet végig, és a kapcsolatod ezzel elindul a lejtőn. Amennyiben szülő vagy, csemetédre nagyobb figyelmet kell fordítani, mert akár össze is törheti magát, és rohanhatsz vele az ügyeletre.