Horoszkóp 2019. december 26.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Talán az Újhold számlájára írható, hogy kicsit gyengébbnek érezheted magad, mint az előző napokban. De az is lehet, hogy olyan valaki körül forognak többször a gondolataid, aki nincs már a közeledben, és aki iránt gyengéden érzel. Ha van titkod, arra nagyon vigyázz!

 

Bika:

A mai napon jobban kellene ügyelned a kommunikációra, mert megeshet, hogy egyszerűen csak kiszalad a szádon olyasmi, ami jó lenne, ha inkább bent maradna. Előfordulhat, hogy olyan valakinek a jelentkezését várod, akivel az utóbbi időben nehezebb volt a kapcsolatod.

 

Ikrek:

Ha szülő vagy, akkor a gyermeked körül foroghatnak a gondolataid, sokat tehetsz azért, hogy csemetéd jól érezze magát a bőrében. Amennyiben a rokonaiddal töltöd a mai napot, akkor lesz közöttük olyan, akinek a stílusa vagy mondandója feszültté tehet.

 

Rák:

Az Újhold számlájára írható, hogy a kedélyed a mai napon hullámzóvá válhat. Olyan valaki jelentkezhet, akit akkor szeretnél látni, amikor a hátad közepét. Közlekedés során légy figyelmesebb, mert roppant balesetveszélyes ez a nap.

 

Oroszlán:

Ha vendégségbe mész, akkor nagyon jól fogod érezni magad, mert minden körülötted foroghat. Közlekedés során kisebb bosszúság érhet. A mai napon felmerülhet egy olyan téma, amelyben jó lenne, ha nem foglalnál állást, mert amit mondasz, nem talál nyitott fülekre.

 

Szűz:

Talán az Újhold van hatással a hangulatodra… Megeshet, hogy olyan valaki körül foroghatnak a gondolataid, akivel már nincs kapcsolatod, de hiányzik az illető. Próbálj azokra koncentrálni, akik az életed részei.

 

Mérleg:

A családoddal kellene ezt a napot tölteni még akkor is, ha a kapcsolatotokban nincs minden a legnagyobb rendben. Itt az ideje, hogy elássátok a csatabárdot, hiszen olyan jövő előtt állsz, amikor nagy szükséged lesz majd a rokoni támogatásra.

 

Skorpió:

Mondj köszönetet egy olyan személynek, aki ebben az évben gyakran volt a segítségedre, aki nélkül nehezebbek lettek volna a hétköznapok. Az illető örülni fog a megnyilvánulásodnak, és az sem utolsó, hogy a 2020-as évben is számíthatsz rá. Valaki ajándéka meglephet.

 

Nyilas:

Még az is lehet, hogy a Hold állása miatt a mai napon többször foroghatnak a gondolataid a pénz körül. Megeshet, hogy olyan ötlet pattan ki a fejedből, amit ha megvalósítasz, később busásan megtérül. Ha dolgoznod kell ma, jó formában lehetsz.

 

Bak:

Általában nem jellemző rád a hangulatingadozás, de az Újhold miatt ez a mai napon többször is bekövetkezhet. Az is lehet, hogy a társad viselkedése miatt leszel hol jobb, hol rosszabb kedvű. Tarts ki a véleményed mellett!

 

Vízöntő:

Még az is lehet, hogy valaki miatt át kell szervezned a napodat. Megeshet az is, hogy egészségi probléma alakulhat hirtelen ki, ami miatt feszültebbé válhatsz. Talán gyorsan szeretnél elintézni valamit, de ez rajtad kívülálló okok miatt most lehetetlen.

 

Halak:

Élvezheted a szeretet ünnepének minden pillanatát. Olyan mondatok is elhangozhatnak, amelyek miatt boldognak érezheted magad. Amennyiben a mai napon dolgoznod kell, ne idegeskedj, a dolgok nagyon jól alakulhatnak, élvezheted a kialakult helyzetet is.