Horoszkóp 2019. december 25.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Ha a mai napon utaznod kell, akkor ne izgulj, a közlekedés során minden a legnagyobb rendben lehet. A gyerekek – akár a tieid, akár nem – a mai napon boldoggá tehetnek. Illetve te is boldoggá teheted őket az együtt töltött idő minősége miatt.

 

Bika:

Elérkezett a megbocsájtás ideje. Akivel korábban esetleg fasírtban voltál, attól most kérj elnézést! Itt az ideje annak is, hogy tiszta vizet önts a pohárba, és ez a helyzet valóban felejthetetlenné teheti az ünnepet. Ha utazol, kisebb bosszúságra számíthatsz.

 

Ikrek:

Közlekedés során légy körültekintőbb, mert roppant balesetveszélyes ez a mai nap. Megeshet, hogy olyan valakivel szemben kellene elnézőnek lenni, akinek a stílusa miatt kinyílik a bicska a zsebedben. Számolj el tízig, és csak ezután szólalj meg!

 

Rák:

Lehet, hogy a mai napon megállás nélkül dolgoznod kell, ki kell szolgálnod másokat. Ez nem esik nehezedre, mert szereted az illetőket, illetve boldogsággal tölthet el az odaadás. Többször juthat eszedbe valaki, akit nagyon szerettél, de már nincs a közeledben.

 

Oroszlán:

Többször juthat eszedbe egy olyan személy, aki nagyon hiányzik. Talán meggyújthatnál egy gyertyát az ő lelki üdvéért. Megtapasztalhatod a gondolat teremtő erejét: amire vágysz, azt megkapod a sorstól.

 

Szűz:

Ha vendégségbe mész, pompásan érezheted magad. Ha te töltöd be a vendéglátó szerepét, akkor kitehetsz magadért, mindenkit elkápráztathatsz a konyhai tudományoddal. Légy azonban óvatos, nehogy konyhai baleset érjen.

 

Mérleg:

Ha vendégségbe mész, akkor fontos, hogy dicsérd a vendéglátót. Ha te látsz vendégül másokat, akkor tegyél meg mindent azért, hogy a hangulat jó legyen. Megeshet, hogy olyan történetet hallasz, ami nagyon meglep.

 

Skorpió:

Ha a mai napon utazni, közlekedni kell, akkor légy fokozottan óvatos, mert olyanok is kint lehetnek az utakon, akik nem olyan profik a vezetésben, mint te. Ha házasságban élsz, akkor társadnak a rokonságában akad olyan személy, aki nehezebbé teheti az ünnepet.

 

Nyilas:

Ha te töltöd be a vendéglátó szerepét, akkor remekelhetsz, mindenkit elkápráztathatsz. El kellene viszont fogadnod, hogy egy kapcsolatnak vége. Nincs értelme, hogy jelentkezz nála, mert nem kapod meg azt a választ, amire vágysz.

 

Bak:

Valaki olyan ajándékkal kedveskedhet, amelyet a legmerészebb álmodban sem gondoltál volna és ez nagyon boldoggá tesz. Ha vendégségbe mész, akkor dicsérd meg a vendéglátó ünnepi díszeit, illetve olyan ajándékot vigyél, amilyennek te is örülnél.

 

Vízöntő:

Összességében pompásan alakulhat a mai napod, főleg, ha te töltöd be a vendéglátó szerepét. Olyan elégedettek lehetnek veled a többiek, mint eddig talán még sohasem. Idős vagy beteg személyre sokkal nagyobb figyelmet kellene fordítanod.

 

Halak:

Élvezheted egy olyan személy társaságát, akit szeretsz és fontos szerepet játszik az életedben. Olyan valaki is jelentkezhet, akitől szinte elolvadhatsz örömödben. Megeshet, hogy valaki olyan meglepetéssel készül, amelyet el sem tudsz képzelni.