Horoszkóp 2019. december 24.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Varázslatosnak érezheted a mai napot, a lelked csordultig lehet szerelemmel és szeretettel, szinte magadhoz tudnád ölelni az egész világot boldogságodban. Ha dolgoznod kell a mai napon, ez most nem esik nehezedre.

 

Bika:

Ha utazol, akkor vigyázz jobban magadra, mert balesetveszélyes ez a nap. Jó pillanatokat élhetsz át ma a rokonaiddal, és olyasmi is a tudomásodra juthat, ami hatással lesz a jövődre, ha ennek megfelelően cselekszel a későbbiekben.

 

Ikrek:

Előfordulhat, hogy olyan dolog jut az eszedbe, amibe belefájdul a szíved, a lelked. De az is lehet, hogy egy titok éppen most pattan ki, és emiatt kissé feszültté válhatsz. Lehet, hogy valaki igyekszik a kedvedben járni… Vedd észre a pozitívumokat!

 

Rák:

Még az is lehet, hogy felveheted olyan valakivel a kapcsolatot, aki fontos szerepet játszott az életedben, és akivel már jó ideje nem kommunikálsz. Eljött a pillanat, hogy ha kell, bocsánatot kérj, és ismét kapcsolatban legyetek egymással.

 

Oroszlán:

Ha szülő vagy, akkor a csemetéd miatt a szeretet járhatja át minden porcikádat. Ha olyan párkapcsolatban élsz, ahol a társadnak korábbi viszonyából van gyermeke, akkor most ez a csemete is úgy viselkedhet, hogy te elégedettnek és boldognak érezheted magad.

 

Szűz:

Olyan mondatok is elhangozhatnak, amelyek a jövőddel lehetnek kapcsolatban. Ez hatással lehet a kedélyállapotodra, ami most pompásnak nevezhető. Olyan valaki is jelentkezhet, akire a legmerészebb álmodban sem gondoltál.

 

Mérleg:

Amennyiben családi körben telik a mai napod, akkor nagyon jól érezheted magad. A konyhában kisebb fennakadásra lehet számítani, de ez nem veszi el a kedved a munkától, mivel a szeretteidnek kedveskedhetsz. Közlekedés során kisebb fennakadás várható.

 

Skorpió:

A mai napon süröghetsz és foroghatsz, óriási traktára készülhetsz, amit a szeretteid értékelnek majd. Amennyiben egyedül töltöd a mai napot, akkor sem leszel szomorú. Olyan dologgal foglalhatod el magad, ami boldoggá tesz.

 

Nyilas:

A mai napon egymás után végezheted el a feladatokat, amelyekkel az otthonodat ünnepivé teheted, illetve a konyhában alkothatsz fantasztikusat. Ha a mai napon még vásárlást kell lebonyolítani, akkor kisebb fennakadásra kell számítanod.

 

Bak:

Ha utazol, akkor minden úgy alakul, ahogyan szeretnéd, de légy óvatos, mert ma olyanok is autóba ülhetnek, akik csak ritkán vezetnek, és emiatt kisebb bosszúság érhet. Szerelmi kapcsolat miatt boldognak érezheted magad. Ha szülő vagy, csemetéd kellemesen meglephet.

 

Vízöntő:

Ha szülő vagy, legyen bármilyen is az időjárás, tölts a csemetéddel egy kis időt a szabad levegőn. Nagy lesz az izgalom a mai napon. A környeztedben élőknek a felfokozott hangulata téged is magával ragadhat, és a szenteset felejthetetlen lehet.

 

Halak:

A mai napon neked kellene jelentkezni azoknál, akiket szeretsz, akik fontosak neked. Megeshet, hogy olyan valaki is felbukkan, akire csak titokban mertél gondolni. Ettől olyan boldog lehetsz, hogy arra szinte szavak sincsenek.