Horoszkóp 2019. december 23.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Összességében pompásan alakulhat a mai napod. Ha dolgoznod kell, akkor éghet a kezed alatt a munka, és az is lehet, hogy olyan összeg üti a markodat, amire nem számítottál. Egy jó hír is eljuthat hozzád…

 

Bika:

Ha utazol vagy vásárolsz, akkor minden tökéletesen alakulhat. Olyan találkozásban lehet részed, amely miatt örömödben szinte táncra is perdülsz. A mai napon könnyebben mehet a takarítás, nagyon készülsz már az ünnepre.

 

Ikrek:

A meglepetések napjának is nevezhető a mai, mert olyan esemény következhet be, ami boldoggá tesz. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a társad lehet, hogy rossz passzba kerül, amit most nehezebben tudsz kezelni. Légy vele türelmesebb!

 

Rák:

A párkapcsolatokban több dolog történhet a kedved szerint. Olyan valakivel hozhat össze a sors, akivel kölcsönösen jó hatást gyakorolhattok egymásra. Ha valakit megbántottál az év folyamán, légy vele kedves, és ha kell, kérj bocsánatot!

 

Oroszlán:

Egy váratlan esemény keresztülhúzhatja a terveidet, de az is lehet, hogy olyasmivel kell megküzdened, ami most picit nehezedre esik. Mindez azonban nem hoz ki a sodrodból, remekül tudsz alkalmazkodni.

 

Szűz:

Boldognak és elégedettnek érezheted magad a mai napon. Olyasmivel foglalkozhatsz, amit szeretsz, és feltöltheted az energiaraktáraidat. Megeshet, hogy olyan valakivel találkozol, akivel évek óta nem láttátok egymást.

 

Mérleg:

Olyan dologba vághatod a fejszédet, amit titokban kellene tartani. Meglepő találkozásban lehet részed, hirtelen azt sem tudod, hogy mit gondolj róla. Ha a mai napon nagytakarítasz vagy a konyhában szorgoskodsz, nagyon jól teszed.

 

Skorpió:

A házasságokban, régi együttélésekben a társad viselkedése kellemes meglepetésként érhet. Olyan valakivel töltheted a napodat, akit szeretsz, akivel lelkileg és szellemileg is közel álltok egymáshoz. Egy régi ismerős bukkanhat fel…

 

Nyilas:

Ha a mai napon dolgoznod kell, akkor ezt talán szívesen teszed, hiszen anyagilag nagyon jó helyzetbe kerülhetsz általa. Olyan ötlet pattanhat ki a fejedből, amely valóságos aranybányát jelenthet a későbbiekben.

 

Bak:

Varázslatos pillanatokat élhetsz át a mai napon, a kedveseddel tökéletes lehet közöttetek a harmónia. Ha szülő vagy, csemetéd olyan dologgal állhat elő, amitől a szíved hevesebben verhet. Érdemes időt szánni a hobbidra is, jó hatást gyakorolhat rád.

 

Vízöntő:

Ha szülő vagy, akkor a gyermeked körül foroghatnak a gondolataid, vele töltheted az időd nagy részét, és ez kölcsönösen boldoggá tehet benneteket. Lehet, hogy rokonra kell nagyobb figyelmet fordítanod, ami nem esik nehezedre.

 

Halak:

Összességében pompásan alakulhat a mai napod, különösen, ha az a valaki, akire mostanában sokat gondoltál, felbukkan az életedben. Lehet, hogy olyasmit is megteszel ma, amihez korábban nem volt bátorságod.