Horoszkóp 2019. december 22.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Olyan dolog juthat a tudomásodra, amely előtt döbbenten állhatsz. Talán el sem merted hinni, hogy vannak emberek, akik olyan dologra ragadtatják magukat az irigység miatt, amilyenről a mai napon hallasz. Az ünnepi készülődés jól sülhet el.

 

Bika:

A meglepetések napjának is lehetne nevezni a mait. Nemcsak neked lehet részed meglepetésben, hanem te is meglephetsz valakit. Próbálj meg lassítani, nem attól lesz jó az ünnep, ha minden csillog-villog, hanem a jó társaságtól.

 

Ikrek:

Olyan vitára kerülhet sor, amelynek semmi értelme. Légy most te az okosabb, mert így elkerülheted, hogy olyan dolgok hangozzanak el, amik nagyon bántóak. Nagyobb vásárlást érdemes ma bonyolítani.

 

Rák:

Az lenne a legjobb, ha a mai napon lógatnád a lábad, és csak lazítanál, illetve olyan dolgokkal foglalkoznál, amelyek boldoggá tesznek. Ha utazol, akkor olyan váratlan helyzet alakulhat ki, hogy hirtelen azt sem tudod, mit csinálj.

 

Oroszlán:

A párkapcsolatokban jöhet létre feszültség. A társad valószínűleg nem fog engedni az elképzeléseiből. Nem tudod lebeszélni valamiről, amit a fejébe lett, hiába érzed, hogy nem biztos, hogy sikert ér el a dologban. Hagyd rá, később tanul majd a hibájából.

 

Szűz:

A munkád során alakulhat ki olyan helyzet, amely miatt egyik pillanatról a másikra idegessé válhatsz. Az is lehet, hogy olyan valaki kerül az utadba, akivel nem értesz egyet. Azért hallgasd őt meg figyelmesen, mert amit mond, abból valamennyit fel tudsz használni.

 

Mérleg:

A kevésbé jól működő párkapcsolatokban most változás várható, pozitív irányban. Fontos, hogy a pénz most ne legyen téma, mert ez vitára adhat okot. Ezt leszámítva végre közös nevezőre juthattok, ami mindkettőtöknek jó lesz hosszú távon.

 

Skorpió:

Többször juthat eszedbe a múlt, és ennek hatására könnycsepp gördülhet végig az arcodon. Ne a múlton rágódj, hanem nézz előre! Még jobb, ha a jelenre koncentrálsz. Ha szülő vagy, gyermekeddel közös program feldobottá tehet.

 

Nyilas:

Még az is lehet, hogy olyan dologgal kell foglalkoznod a mai napon, ami nem volt betervezve. De az is megeshet, hogy valakinek a hibája miatt neked kell fáradnod… Anyagi ügyeid pompásan alakulhatnak, ajándék meglephet.

 

Bak:

A szerelmi viszonyokban nem a te akaratodon múlnak a dolgok. Lehet, hogy a kedvesed vagy a gyermeked miatt mélyebben zsebbe kellene nyúlnod. Ha dolgoznod kell, ez most nem esik nehezedre.

 

Vízöntő:

Hiába törekszel a mai napon békére és nyugalomra, a környezetedben vannak olyanok, akiknek a stílusa vagy a viselkedése miatt kinyílhat a bicska a zsebedben. Megeshet, hogy ingatlanügylet nem úgy alakul, ahogyan szeretnéd, és ez is feszültté tehet.

 

Halak:

Olyan találkozásban lehet részed, amitől különlegesnek érezheted magad. De az is lehet, hogy olyan mondatok hangozhatnak el, amelyek miatt erősödhet az önbizalmad. Előfordulhat, hogy történik valami sorsfordító dolog is, ami később érezteti majd igazán a hatását.