Horoszkóp 2019. december 21.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Ha a mai napon dolgoznod kell, akkor ez nem esik nehezedre. Érdemes lenne a mai napon a szerkényeidbe, a fiókjaidban rendet tenni, selejtezni, és megszabadulni mindattól, amire nincs szükséged, aztán pedig kezdődhet a díszítés.

 

Bika:

Ha idén már nem kell dolgoznod, akkor is eszedbe juthat a főnököd és a munkahelyed, amely miatt összeugorhat a gyomrod. Próbálj meg ne a negatív dolgokra koncentrálni, inkább élvezd az ünnepet és azt, hogy végre a magad ura lehetsz.

 

Ikrek:

Nem érdemes a mai napon útra kelni. Jobb lenne, ha otthon maradnál, mert ha utazol, ha közlekedsz, olyan helyzet alakulhat ki, amely miatt bosszússá válhatsz. Ha szülő vagy, csemetédre jobban ügyelj, mert füllenthet.

 

Rák:

Még az is lehet, hogy váratlanul alakulhat ki egészségi probléma. Nem feltétlenül a tiéd, megeshet, hogy hozzátartozó vagy szeretett személy betegszik meg, a lényeg, hogy szükséges van a segítségedre. Barát vagy jó ismerős miatt csalódottnak érezheted magad.

 

Oroszlán:

A házasságokban, régi együttélésekben egyik pillanatról a másikra alakulhat ki veszekedés. Te vagy az, aki hajlamossá válhatsz a kissé erőszakosabb viselkedésre, amit a társad nem tud kezelni. Olyan pénz ütheti ma a markodat, amire nem számítottál.

 

Szűz:

Nem kedvez az idő nagyobb utazásnak. Ha mégis erre szánod magad, akkor vigyél magaddal a tervezettnél több pénzt, és köss biztosítást! Ha tanulmányokat folytatsz, akkor a mai napon lazítani kellene, mert így töltődhetsz fel energiával, és nyújthatsz majd jó teljesítményt.

 

Mérleg:

Még az is lehet, hogy nem egy, hanem több hazug személy van a környeztedben. De az is megeshet, hogy te érzed úgy, az őszinteséggel megbánthatnál valakit, ezért füllentesz. Ha a mai napon vásárolsz, jól teszed – gondolj a szeretteidre!

 

Skorpió:

Pénzedre a mai napon mindennél jobban vigyázz, mert meglophatnak, vagy olyasmire adhatsz ki, ami nem éri meg az árát. Ha szülő vagy, akkor a csemetéd olyan dologgal állhat elő, amellyel nem értesz egyet, elsősorban a pénz miatt. Barátnak szüksége van rád.

 

Nyilas:

Lehet, hogy nem úgy haladsz a munkákkal, tennivalókkal, ahogyan azt előre tervezted, pedig nyakunkon a karácsony. Megeshet, hogy olyan valaki bukkan fel, akit akkor látnál szívesen, amikor a hátad közepét…

 

Bak:

A szerelmi viszonyokban egyik pillanatról a másikra jöhet létre olyan helyzet, amely miatt felmerülhet a szakítás gondolata. Ha szülő vagy, akkor a csemetéd állhat elő olyan dologgal, amitől még a hajszálaid is égnek állhatnak. Találkozás feldobottá tehet.

 

Vízöntő:

Még az is lehet, hogy egy családtag viselkedése miatt az őrület határára kerülsz. De az is lehet, hogy elromolhat valami, vagy olyan probléma adódhat, ami miatt útra kell kelned. Próbálj meg a kellemetlenségek ellenére is nyugodt maradni.

 

Halak:

Amennyiben a mai napon dolgoznod kell, akkor nagyon fontos, hogy világosan és egyértelműen kommunikálj, mert tévedés miatt saját magadat hozhatod kellemetlen helyzetbe. Érdemes lenne ma új dologba kezdeni, mert ez feltöltheti az energiaraktáraidat.