Horoszkóp 2019. december 20.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Ha a mai napon utazol, akkor tartsd be a szabályokat, mert bírságveszélyes a nap. A környezetedben van olyan személy, aki úgy hazudhat, mintha könyvből olvasná. De az is lehet, hogy te vagy az, aki nem mond igazat? Vigyázz, mert ez később szorongóvá tehet.

 

Bika:

A mai napon a pénzedre kellene jobban vigyáznod, mert megeshet, hogy tévedsz, és olyanra adhatsz ki, ami nem éri meg az árát. De az is lehet, hogy valaki olyasmire akar rábeszélni, amit a saját érdekedben el kellene utasítanod.

 

Ikrek:

A házasságokban, régi együttélésekben alakulhat ki kommunikációs probléma. Előfordulhat, hogy a társad nem fogalmaz világosan, és az is megeshet, hogy életed párja úgy érzi, hogy te befolyásolni kívánod őt, aminek ellenállhat. Valakire viszont nagyon nagy hatással lehetsz.

 

Rák:

Nem kedvez az idő a nagyobb utazásnak, és annak sem, hogy most foglalj le későbbi utazást. Nem érdemes utazást ajándékozni, mert ez az illetőnek később soka bosszúságot okozhat. Ha a mai napon dolgoznod kell, akkor ehhez kevesebb kedvet érezhetsz.

 

Oroszlán:

Még az is lehet, hogy olyan valaki iránt érezhetsz mélyen, aki ezt nem viszonozza. Megeshet, hogy olyan dologra derülhet fény, amely miatt csalódottnak érezheted magad. Ha szülő vagy, akkor a gyermeked meglepő dologgal állhat elő…

 

Szűz:

A házasságokban, régi együttélésekben a mai napon nem lesz harmónia. Ennek oka lehet a hibás kommunikáció, illetve az, hogy egy korábbi dologra fény derülhet, aminek csalódás lesz az eredménye. A mai napon ne add semmihez sem a neved!

 

Mérleg:

Ha pénzről van szó, akkor sajnos a mai napon nem állsz a helyzet magaslatán, ami azt jelenti, hogy felesleges dologra adhatsz ki. Ha dolgoznod kell, akkor ügyelj arra, hogy ne véts hibát, mert ennek is anyagi következményei lehetnek.

 

Skorpió:

Ha szülő vagy, akkor a csemetéddel való kapcsolatodat hazugság mérgezheti. De az is lehet, hogy a csemetéd olyan dologgal áll elő, amivel nem értesz egyet, és ez teheti csalódottá a gyermekedet. A szerelmi viszonyokban is füllentés várható…

 

Nyilas:

Ami el tud romlani, az el is fog. Ha mesteremberre lenne szükséged, akkor sajnos minden esély meg lehet arra, hogy kifogj egy drágán dolgozó „mekkmestert”. Nem szabadna ingatlanügyletbe bonyolódni, mert amire igent mondasz, az nem éri meg az árát.

 

Bak:

Még az is lehet, hogy hazug személlyel hoz össze a sors. De az is előfordulhat, hogy éppen most jössz rá arra, hogy valaki nem mond igazat, és ez a csalódás mélyen megérintheti a lelkedet. Pénzedre, értéktárgyaidra jobban ügyelj, mert meglophatnak.

 

Vízöntő:

Lehet, hogy olyan dolog adódik, ami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, ezért a kínálkozó pompás lehetőséget fogadd kételkedve, így elkerülheted a csalódást. Barát viselkedése előtt döbbenten állhatsz.

 

Halak:

Még az is lehet, hogy a munkahelyeden olyan dologra derül fény, ami csalódást okoz. Váratlan találkozás feldobottá tehet, ami meghatározhatja az egész napodat, sőt! Próbálj meg a realitás talajén maradni, de élvezd is a jó pillanatokat!