Horoszkóp 2019. december 19.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Annak ellenére, hogy egyre ünnepibb hangulatba kerülsz, a mai napon mégis nagyobb kedvet érezhetsz a munkához. A megélhetésben történhetnek olyan változások, amelyek jó hatással lehetnek a biztonságérzetedre, új terveket is szövögethetsz.

 

Bika:

Olyanok társaságában töltheted a mai napodat, akikkel nagyon jól kijössz, sőt, általuk olyan élményben is részed lehet, ami jó hatással lesz az életedre. Az energiaraktáraid így pillanatok alatt feltöltődnek. Ha utazol, minden jól sikerülhet.

 

Ikrek:

A regenerációs készséged rendkívül jól működhet a mai napon, ezért könnyebben le tudod győzni a betegségeket, ha egyáltalán kialakul most nálad. Ha dolgoznod kell, akkor a munka elvégzéséhez nagyobb kedvet érezhetsz.

 

Rák:

A mai napon olyan valakivel hozhat össze a sors, akivel tökéletes lehet a harmónia közöttetek. Az is megeshet, hogy a párkapcsolatban olyan esemény történik, amely miatt a viszonyotok még mélyebbé válik, ami mindkettőtöknek jó.

 

Oroszlán:

Ha szülő vagy, akkor a gyermeked karácsonyi lázban éghet, és ez a te hangulatodra is hatással lehet. Érdemes lenne közös programot szervezni nemcsak a mai napra, hanem a későbbiekre is, mert ezzel még felejthetetlenebbé teheted az ünnepi készülődést.

 

Szűz:

Olyan valakivel hozhat össze a sors, aki iránt mély érzéseid támadhatnak. De az is lehet, hogy nagyon fontos kommunikációra kerül sor, és olyan mondatok hangozhatnak el, amik könnyeket csalhatnak a szemedbe…

 

Mérleg:

A mai napon érdemes olyan dolgokra pénzt kiadni, amivel szebbé, ünnepibbé teheted az otthonodat. A rokonaiddal érdemes lenne a mai napon közös programot csinálni, mert nagyon jól érezhetitek magatokat együtt.

 

Skorpió:

Fontos lenne, hogy beszélj az érzéseidről. Ha képes leszel szavakba ölteni azokat, akkor nagyon jól érezheted magad a bőrödben, és ez a karácsony valóban felejthetetlen lehet. Balesetveszélyesebb ez a nap, légy sokkal körültekintőbb!

 

Nyilas:

Olyan dolog juthat a tudomásodra, amitől más színben láthatod a saját életedet és a jövődet is. Baráttal oszd meg a gondjaidat, aki nemcsak kiváló hallgatóság lehet, hanem remek tanácsot is adhat. Ha utazol, vigyél magaddal sokkal több pénzt, és köss biztosítást!

 

Bak:

Összességében pompásan alakulhat a mai napod, amikor olyan valakivel is összehozhat a sors, aki nagy hatást gyakorolhat rád. Talán új terveket is szövögethetsz, és igazán sikeressé válhatsz a későbbiek során. Ha karácsonyi partin veszel részt, jól érezheted magad.

 

Vízöntő:

Ha karácsonyi bulin veszel részt, akkor valakinek a viselkedése meglephet, és az is lehet, hogy nem érzed olyan jól magad, mint korábban. Ennek az lehet az oka, hogy sokat változtál idén, ami ezt az estét leszámítva neked nagyon is jó.

 

Halak:

Valaki olyan ajándékkal kedveskedhet, amitől örömödben fülig érhet a szád. Az is lehet, hogy baráttal olyan dologról beszélgetsz, ami elsősorban neked fontos. Megeshet, hogy amibe sok energiát fektettél, annak most érik be a gyümölcse.