Horoszkóp 2019. december 18.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

A megérzéseid tökéletesen működhetnek a mai napon. Hallgatnod kellene rájuk, mert így kerülhetsz el egy kínos helyzetet. Ha orvoshoz kell fordulnod, ne aggódj, mert azzal csak rontasz a helyzeteden.

 

Bika:

A mai napon elsősorban a párkapcsolatod válhat fontossá. Megeshet, hogy életed párja kicsit türelmetlenebb, de az is lehet, hogy olyan dolgot akar, amelyre nem érdemes nemet mondanod.

 

Ikrek:

Minden figyelmedet a munkára kellene összpontosítani a mai napon, mert jó eredményt érhetsz el. Az is megeshet, hogy kollégával találhatod meg könnyedén a közös hangot. Ha plusz munkát akarsz vállalni, most lépj a tettek mezejére.

 

Rák:

Úgy érezheted, ki kellene békülnöd egy olyan személlyel, akit korábban te bántottál meg, és akivel egyébként jó kapcsolatot ápoltál. Az illető nem haragszik rád, de nem is bízik meg benned, ezért türelmesnek kell lenned.

 

Oroszlán:

Bizony, nagyobb energiákat kellene befektetned különböző kapcsolatokba. Különösen így van ez a rokonságoddal, akik között van olyan, akinek a viselkedése miatt nehezebben jöhet álom a szemedre. Beszélj az illetővel őszintén!

 

Szűz:

Amennyiben a mai napon dolgoznod kell, akkor ez nem esik nehezedre. Talán még örömet is találsz az elvégzendő feladatokban. Megeshet, hogy több időt szentelhetsz a hobbidnak is, ami szintén boldoggá tehet.

 

Mérleg:

Kedvez az idő ingatlanügylet bonyolításának. Rokonnal is többet foglalkozhatsz, mint máskor. Olyan valakivel hozhat össze a sors, akivel be tudjátok fejezni egymás mondatait. Ha mesteremberre lenne szükséged, jót találhatsz.

 

Skorpió:

Régen látott személlyel találkozhatsz, és az is megeshet, hogy egy régi téma kerül ismét terítékre, és a problémának a végére pont kerülhet. Érdemes a mai napon bevásárolni, mert nagyon jó dolgokat vehetsz meg kedvező áron.

 

Nyilas:

Valaki rád bízhatja a titkait, amit nehéz lesz magadban tartani, de mégis tégy így, hogy ne veszítsd el az illető bizalmát. A munkában történő változások miatt ne izgulj, ha itt lesz az ideje, tudni fogod, mit kell tenned, merre kell lépned.

 

Bak:

Mindig is tudtad, hogy a kapcsolatok milyen fontosak, és a mai napon olyan esemény történhet, amelynek hatására csak megerősödik benned mindez. Olyan valakivel is összehozhat a sors, akivel régen szorosabb kapcsolatot ápoltál…

 

Vízöntő:

A munkában nagyobb összeszedettségre van szükség. Ha nincs munkád, olyan lehetőséget sodorhat utadba az élet, amely hosszabb távon biztosít jó megélhetést. De az is lehet, hogy a mai napon a felettesed olyan dologgal áll elő, mi örömmel tölt el.

 

Halak:

Összességében a mai napon jónak mondható, olyan dolgok történhetnek, amelyek miatt örömödben fülig érhet a szád. Megeshet, hogy a munkahelyeden történő változások jó hatást gyakorolhatnak a jövődre. Ha adventi vásárban vagy, pompásan érezheted magad.