Horoszkóp 2019. december 17.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

A hangulatod ingadozhat a mai napon. Az egyik percben euforikus állapotba kerülhetsz, míg a másikban mélypontot élhetsz át, ami hatással lehet az emberi kapcsolataidra. Az is lehet, hogy olyan titok jut a tudomásodra, ami megdöbbent.

 

Bika:

Összességében a mai napod jónak mondható, több dolog alakulhat a kedved szerint. Olyan valakivel kommunikálhatsz, akitől az energiaraktáraid feltöltődnek, viszont egy kolléga miatt az idegeid megfeszülhetnek.

 

Ikrek:

A mai napon nagyobb terhek nehezedhetnek a válladra, ami azért nem okozhat problémát, mert jó erőben vagy. Előfordulhat, hogy kollégával tökéletes lehet közöttetek az összhang. Valakihez viszont alkalmazkodnod kell.

 

Rák:

Még az is lehet, hogy a magánéletedben olyan változások történnek, amelyek miatt örömödben fülig érhet a szád. Ha randevúra készülsz, akkor minden tökéletes lehet. Akivel most hoz össze a sors, azzal bátran tervezgetheted a közös jövőt. Utazás jól sikerülhet.

 

Oroszlán:

Most érdemes az otthonoddal, a családoddal többet törődni. A karácsonyi készülődés jegyében telhet a mai nap, amikor olyan dolgokat csinálhattok közösen, amelyek boldoggá tesznek benneteket. Kollégánál elérheted azt, amit akarsz.

 

Szűz:

Még az is lehet, ha lassan is, de egyre inkább ünnepi hangulatba kerülsz. Megeshet, hogy régi dolgok jutnak az eszedbe, amelyek miatt talán még el is érzékenyülhetsz. Kellemes találkozásban is részed lehet. Most érdemes nagyobb vásárlásokat lebonyolítani.

 

Mérleg:

Előfordulhat, hogy a párkapcsolatodban úgy alakulnak a dolgok, hogy boldognak és elégedettnek érzed magad. Megeshet, hogy anyagilag alakul pompásan a mai napod. Az is lehet, hogy olyan esemény történik, ami jó hatással lesz a biztonságérzetedre.

 

Skorpió:

Az eredményes kommunikáció napjának is nevezhető a mai, amikor világosan ki tudod fejezni magad, és ez számodra kedvező eredményt hoz. Most érdemes nagyobb vásárlásokat bonyolítani. Ha adventi vásárban forgolódsz, pompásan érezheted magad.

 

Nyilas:

Még az is lehet, hogy nem várt bevételre teszel szert. Olyan dologra ragadtathatod magad, amely miatt mások irigykedhetnek rád. Jobban járnál, ha egy régi barátságot nem akarnál megújítani, mert csalódás érhet.

 

Bak:

Olyan valakivel futhatsz össze a mai napon, akivel nagyon jól tudtok kommunikálni. Ennek hatására olyan ötlet is kipattanhat a fejedből, amelynek nagyon nagy hasznát veheted majd. Ha adventi vásárban vagy, ne sajnáld a pénzt arra, ami élvezetet jelent.

 

Vízöntő:

Ha szülő vagy, akkor a gyermeked olyan kérdésekkel állhat elő, hogy hirtelen nem is tudod, mit válaszolj neki. Lehet, hogy most egy olyan tervről lesz szó, ami csak később válhat valóra. Beteg személynek szüksége van a segítségedre.

 

Halak:

Ha utazol, jól fogod érezni magad. A mai napon olyan dolgok történhetnek, amelyek pozitív hatással lehetnek a jövődre. Megeshet, hogy a munkahelyeden valakinek a stílusa miatt kinyílhat a bicska a zsebedben.