Horoszkóp 2019. december 16.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Összességében jónak mondható ez a mai nap, kellemes meglepetés is érhet. Lehet, hogy már kezdesz ünnepi hangulatba kerülni? Megeshet, hogy olyan valakinek hiányozhatsz, aki téged már egy cseppet sem érdekel.

 

Bika:

Nemcsak az otthonodat, hanem a lelkedet is díszbe kívánod öltöztetni. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön áldás van. Megeshet, hogy akit nagyon nem kedvelsz, most kedveskedhet neked, és ettől változhat a véleményed.

 

Ikrek:

Hallgass a megérzéseidre, amelyek most tökéletesen működhetnek. Olyan dologba vághatsz bele, ami miatt kölcsönre lehet szükséged. Légy körültekintő ebben az ügyben és dolgozz szorgalmasan, akkor nem érhet nagy baj a későbbiekben.

 

Rák:

Még az is lehet, hogy valaki nagyon nem kedvel téged, és hiába erőlködsz, sajnos nem változik a véleménye. Inkább nézz előre, és hagyd magad mögött a múltat! A házasságokban, régi együttélésekben a társadnak nagy szüksége van a bíztatásodra.

 

Oroszlán:

Megeshet, hogy a pénz miatt kerülsz nehéz helyzetbe. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a társad makacs viselkedése miatt borulhatsz ki. Szedd össze magad, mert nemcsak neked, hanem egy hozzád közelálló személynek is szüksége lesz a támogatásodra.

 

Szűz:

A szerelmi kapcsolatokban olyan esemény történhet, amely miatt a viszonyotok erősebbé válhat. Eltéphetetlen szálakkal kötődhettek egymáshoz. Ha szülő vagy, akkor a gyermeked miatt többet aggodalmaskodhatsz.

 

Mérleg:

Ha pénzről van szó, akkor a helyzet magaslatán állhatsz: egyszerűen érzéked van a pénzcsináláshoz, ezért most érdemes ingatlannal, rokonokkal kapcsolatos ügyeket bonyolítani. Egy régi téma is terítékre kerülhet…

 

Skorpió:

Többen leshetik a gondolatodat, és teljesíteni szeretnék, amit szeretnél. Nagyon jól tudsz kommunikálni, ezért most kellene előadni a terveidet. Bármihez adhatod most a nevedet, mert a legtöbb dolog hosszú távon sikeres lehet.

 

Nyilas:

Pénzügyileg pompásan alakulhat a mai napod. Még az is lehet, hogy valaki olyan ajándékkal kedveskedik, ami teljesen meglep. A mai napon érdemes ajándékot vásárolni, mert valahol nagy jó vételre nyílhat lehetőséged. A munkahelyeden változás várható…

 

Bak:

Érdemes lenne a mai napot barátokkal, jó ismerősökkel tölteni. Az is lehet, hogy olyan valakivel beszélgethetsz, aki nagyon jó hatást gyakorol rád, és másként láthatod miatta az eddigi helyzetedet. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön áldás van.

 

Vízöntő:

Lehet, hogy a munkahelyeden olyan pletyka jut a füledbe, amelyről úgy gondolhatod, nyomban tovább kellene adnod. Ne tedd! Az élet olyan lehetőséget sodorhat az utadba, amelyre gondolkodás nélkül igent kellene mondanod.

 

Halak:

Ha szabadságon vagy, akkor jól érezheted magad a bőrödben. Ha dolgoznod kell, akkor valaki miatt idegesítő szituáció alakulhat ki. Egyre többet gondolhatsz egy olyan személyre, aki iránt mélyen érzel. Hivatalos ügyek bonyolítására kiváló ez a nap.