Horoszkóp 2019. december 15.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Olyan terveken gondolkozol, amelyek a későbbiekben bizony jelentős jövedelmet hozhatnak. Megeshet, hogy olyan dologra is kiadhatsz most, aminek a későbbiekben veheted igen nagy hasznát. Most lenne érdemes egy titokról fellebbenteni a fátylat.

 

Bika:

Érdemes lenne a mai napon adventi vásárban tölteni az időd egy részét, mert pompás élményben lehet részed. Ha éppen egy ilyen helyen dolgozol, akkor is jól érezheted magad. A mai napon érdemes lenne nagytakarításba, akár lomtalanításba is belevágni.

 

Ikrek:

A váratlan találkozások és kellemes meglepetések napja lehet ez a mai. Ha utazol, akkor nem lesz okod panaszra, mert minden úgy történhet, ahogyan szeretnéd. Megeshet, hogy olyan élményben lesz részed, ami elgondolkodtat az életedről.

 

Rák:

Ha a mai napon dolgozol, akkor jobban oda kellene koncentrálnod, mert hibát követhetsz el, amelynek negatív anyagi következményei lehetnek. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a társaddal tökéletes lehet közöttetek az összhang.

 

Oroszlán:

Még az is lehet, hogy a mai napot munkával kell töltened, ami azért nem eshet nehezedre, mert kedvet érzel hozzá. Ha párkapcsolatban élsz, a társadnak szüksége van a bíztatásodra. Ha szülő vagy, csemetéddel közös program kölcsönösen boldoggá tehet.

 

Szűz:

Még az is lehet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, akivel tervezgetheted a közös jövőt. Ha párkapcsolatban élsz, akkor megeshet, hogy kikacsintgathatsz a kapcsolatból. Megeshet, hogy olyan könyv akadhat a kezedbe, ami nagy hatást gyakorol rád.

 

Mérleg:

Még az is lehet, hogy egészségi probléma alakul ki. De az is lehet, hogy nem a saját egészséged miatt kell aggodalmaskodnod, hanem közeli hozzátartozó vagy ismerős lehet beteg. Ha utazol, ha vásárolsz, sikeresen zárhatd a napod.

 

Skorpió:

A mai napon minden úgy mehet, mint a karikacsapás. Olyan dolgokat is el tudsz végezni, amelyeket talán már egy ideje halogattál. De az is lehet, hogy kellemes találkozásban lesz részed. Ha szülő vagy, a közös program a csemetéddel boldoggá tehet.

 

Nyilas:

Még az is lehet, hogy olyan ötleted támad, amely könyvelésed bevétel oldalát lendíti nagyobb mozgásba. De az is lehet, hogy a mai napi tevékenység miatt állhat több pénz a házhoz. Ha kollégával töltöd az időd egy részét, mindketten jól érezhetitek magatokat.

 

Bak:

Fülig beleszerethetsz valakibe, vagy a meglévő kapcsolatokban történhet olyan változás, amely miatt úgy gondolhatjátok, hogy szintet léptek. A mai napon jó lenne, ha több időt töltenél pihenéssel, kikapcsolódással.

 

Vízöntő:

Olyan családi esemény történhet, amelyre nem számítottál, és amely miatt talán át kell szervezned ezt a napot. Előfordulhat, hogy olyan valaki jelentkezik, akit akkor látnál a legszívesebben, amikor a hátad közepét. Próbálj meg kedves lenni…

 

Halak:

Olyan találkozásban lehet részed, olyan kommunikációra kerülhet sor, amitől nagyon boldog leszel. De az is lehet, hogy valakinek a viselkedése kellemes meglepetésként ér. Baráttal meg tudod beszélni azokat a dolgokat, amelyek egy ideje már foglalkoztatnak.