Horoszkóp 2019. december 14.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Hiába van szombat, mégis olyan esemény történhet, amely jó hatással lesz az anyagi helyzetedre. De az is lehet, hogy értékesebb dolgokat vásárolhatsz jutányos áron, vagy olyan ötlet pattanhat ki a fejedből, ami a pénzügyeidet is befolyásolja majd.

 

Bika:

Bátran szövögethetsz a mai napon nagy terveket, mert amit most elhatározol, azt véghez tudod vinni, és ennek hatására az életed fantasztikus kerékvágásban folytatódhat. Ha karácsonyi vásárban sürgölődsz, jól érezheted magad.

 

Ikrek:

Ha szülő vagy, akkor a gyermekeddel a mai napi közös program nagyon jól sikerülhet. Az is lehet, hogy olyan valakivel töltöd majd az időd nagy részét, akinek a gondolkodása eltér a tiédtől. Ez most nem zavar, hiszen az illetőtől nagyon sokat tanulhatsz.

 

Rák:

Még az is lehet, hogy a magánéletedben történnek olyan változások, amelyek miatt az optimizmusod határtalan lesz. Erőteljes kisugárzásodnak hála többen szeretnének a te fényedben sütkérezni. Olyanok is keresik a kedvedet, akik korábban nem tették ezt.

 

Oroszlán:

Még az is lehet, hogy a mai napodat munkával kell tölteni. Nagyobb erőfeszítéseket kell tenned, miközben az eredmény aprócska lehet. Bármilyen is az időjárás, érdemes lenne több időt eltölteni a szabad levegőn.

 

Szűz:

Izgalmasan alakulhat ez a nap. Megeshet, hogy a konyhában mutathatod meg a tehetségedet, és olyan kreációt alkothatsz, ami után mindenki megnyalja mind a tíz ujját. Ha adventi vásárban forgolódsz, akkor a pénzedre, értéktárgyaidra jobban ügyelj!

 

Mérleg:

Még az is lehet, hogy valaki kéretlenül ad tanácsokat, amitől idegességedben legszívesebben a falra tudnál mászni. Megeshet, hogy olyan ajánlatot kapsz, amelyre gondolkodás nélkül igent kellene mondani, mert anyagilag nagyon jól járhatsz.

 

Skorpió:

A házasságokban, régi együttélésekben olyan esemény történhet, amely miatt szorosabbá válhat a kapcsolatotok. De az is lehet, hogy közvetlen környezetedben lehet egy olyan személy, aki fontos szerepet játszhat nem csak ma, hanem a jövőben is az életedben.

 

Nyilas.

Olyan hír juthat a füledbe, amely miatt örömödben talán táncra is perdülnél. Ha a mai napon dolgoznod kell, akkor nem kell aggódni, minden úgy mehet, mint a karikacsapás. Ha utazol, akkor légy körültekintőbb, mert balesetveszélyes a nap.

 

Bak:

Összességében jónak nevezhető ez a mai nap, hiszen több dolog úgy alakul, ahogyan szeretnéd. De az is megeshet, hogy olyan valakivel beszélgetsz, akinek a szavára adsz. Talán még tanácsot is kérhetsz, és amit mondanak, azt megfogadva sikert sikerre halmozhatsz.

 

Vízöntő:

Valaki miatt nehezebbnek érezheted az életedet. Megeshet, hogy olyan valakivel beszélgetsz, aki érdekes, izgalmas dolgokról mesél, amiket később te is tovább adhatsz. Ha utazol, légy óvatosabb, mert balesetveszélyesebb ez a nap.

 

Halak:

Csak bátran szövögess terveket, mert amit most elhatározol, azt a sors támogatja. Megeshet, hogy sokat gondolhatsz egy olyan személyre, aki iránt szeretetet, szerelmet érzel, és akivel kölcsönösen boldoggá tehetitek egymást.