Horoszkóp 2019. december 13.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Ha párkapcsolatról van szó, akkor felütheti fejét a féltékenység zöld szemű szörnyetege. Próbálj meg higgadt maradni, és mielőtt megszólalsz, számolj el legalább tízig, így elkerülheted, hogy olyat mondj, ami a kapcsolat jövőjét veszélyezteti.

 

Bika:

A házasságokban, régi együttélésekben varázslatos pillanatokat élhettek át, persze csak akkor, ha nem akarod rákényszeríteni a társadra az akaratodat. Lehet, hogy utazás során jön létre olyan helyzet, amit nehezebben tudsz kezelni.

 

Ikrek:

Még az is lehet, hogy a péntek 13-a hatására negatív gondolatok forognak a fejedben. Száműzni kéne ezeket, hogy nehogy bevonzd az életedbe a kellemetlenségeket. Régen látott ismerős bukkanhat fel az életedben.

 

Rák:

Megeshet, hogy olyan szerelmes leszel, mint egy kisdiák. Olyan dologgal foglalkozhatsz, amely jó hatással lehet a kedélyállapotodra. Talán arra is lehetőséget kínálhat a sors, hogy olyan valakivel jöjj össze, aki boldoggá és elégedetté tesz majd…

 

Oroszlán:

Olyan dolog juthat a tudomásodra, amely miatt kissé szomorkássá válhatsz. Megeshet, hogy olyan valakire gondolsz, akivel már nem tartod a kapcsolatot. Ha szülő vagy, akkor gyermeked nehéz kérdést tehet fel neked.

 

Szűz:

A házasságokban, régi együttélésekben minden a legnagyobb rendben mehet akkor, ha nyitott vagy a társad mondandójára, és nem akarod rákényszeríteni az akaratodat. Most érdemes nagyobb vásárlást bonyolítani.

 

Mérleg:

Nem esik nehezedre, ha valakiért nagyobb áldozatot kell hozni. Nagyobb erővel és energiával rendelkezel a mai napon, és ez meglátszik a teljesítményeden is. Megeshet, hogy hivatalos vagy egészséggel kapcsolatos ügyek bonyolításakor nem kell sokat várnod.

 

Skorpió:

Ha még nem vagy szerelmes, akkor most megtapasztalhatod a mindent elsöprő szenvedélyt. De az is lehet, ha szülő vagy, hogy a gyermeked viselkedése tesz határtalanul boldoggá. Olyan kollégával, akivel lelkileg közel vagytok egymáshoz, nagyon jól kijöhetsz.

 

Nyilas:

Érdemes lenne adventi vásárban tölteni az időd egy részét, értékesebb dologhoz juthatsz jó áron. Valamiért megszállhat ma az optimizmus is, és olyasmiért is hálás lehetsz, amiért egyébként nem szoktál.

 

Bak:

Érdemes lenne a mai napot olyan személyek társaságában tölteni, akikkel nagyon jól kijössz,  és egyforma nézeteket vallotok, azonos az értékrendetek. Az is lehet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, akitől sokat tanulhatsz.

 

Vízöntő:

Minden okod meg lehet az elégedettségre a mai napon. A munkahelyeden történhetnek olyan dolgok, amelyek jókedvre hangolhatnak. Élvezheted a gondolat teremtő erejét: amire sokat gondolsz, az megvalósulhat.

 

Halak:

A mai napon úszhatsz a mámorban. Fantasztikus pillanatokat élhetsz át, és úgy érezheted, hogy az élet napos oldalán sétálgatsz. Olyan valakivel találkozhatsz, aki mélyen megérintheti a lelkedet.