Horoszkóp 2019. december 12.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

A telihold hatással lehet nemcsak a kedélyedre, hanem még az egészségi állapotodra is. Olyan valakivel találkozhatsz, vagy olyasmi juthat a füledbe, ami idegessé tesz. Ha ma vásárolsz, vagy adventi vásárban lófrálsz, jól érezheted magad.

 

Bika:

A kikerekedett hold befolyással lehet a hangulatodra, türelmetlenebb lehetsz, mint máskor. Próbáld megőrizni a hidegvéredet, mert így kerülheted el, hogy olyasmit mondj vagy tegyél, ami miatt később nem tudnál tükörbe nézni.

 

Ikrek:

A telihold lehet az oka annak, hogy idegesebb vagy, de ne aggódj, szerencsére olyan embereket is az utadba sodor ma az élet, akik boldog perceket szerezhetnek neked. Ezoterikus téma nagyon is tetszhet, légy nyitott mindenre az ésszerűség határain belül!

 

Rák:

Sötét gondolatok foroghatnak a fejedben, amiket jobb lenne, ha senkivel sem osztanál meg, mert negatív véleményt formálhatnak rólad ennek hatására. Ha adventi vásárban múlatod az időd egy részét, akkor jó vételre van kilátás.

 

Oroszlán:

Még az is lehet, hogy mázsás súlyok nehezednek a válladra. Megeshet, hogy duplán kell dolgoznod, vagy valakinek a hibája miatt kell többet tevékenykedned, mint amennyi eredetileg tervben volt. Ha szülő vagy, gyermekeddel légy türelmesebb!

 

Szűz:

Olyan valakivel találkozhatsz, akivel nagyon jól megérthetitek egymást. Előfordulhat, hogy annyira egy hullámhosszon lesztek, hogy szinte kitaláljátok egymás gondolatát. Érdemes lenne önvizsgálatot is tartanod, és egy kicsit magadra figyelned.

 

Mérleg:

A mai napon a munkára, az elvégzendő feladatra kéne koncentrálni, mert az életnek ezen a területén érhetsz el nagyobb sikereket. Kollégával nagyon jól kijöhettek, talán közös programot is szervezhettek.

 

Skorpió:

Egy kolléga olyan dologgal állhat elő, amivel nem értesz egyet. Olyan valakivel hozhat össze a sors, akivel nagyon különböztök egymástól, mégis hatással lesz rád a későbbiekben. Vásárlás most jól sikerülhet.

 

Nyilas:

Megeshet, hogy a telihold a ludas abban, hogy a hangulatod ingadozó. Egyik pillanatban még a nyugalom lehet rád a jellemző, míg a másikban elkaphat a harctéri idegesség. Talán olyan dolgot is észrevehetsz, ami korábban fel sem tűnt. Baráti kapcsolatban változás várható.

 

Bak:

Valaki kitalálhatja a gondolataidat, de az is lehet, hogy a megérzéseid erősebben működnek. Azért kellene rájuk hallgatnod, mert megsúgják, hogy mit kell tenned a siker, a jó eredmény, a boldogság elérése érdekében.

 

Vízöntő:

A munkában, megélhetésben történhetnek olyan változások, amelyeket talán el sem mersz hinni. Ha az állásváltoztatás lehetőségén gondolkozol, akkor ezt a lehető legjobbkor teszed. Az is lehet, hogy a főnököd nyitott lesz a mondandódra…

 

Halak:

Lehet, hogy olyan összeg üti a markodat, amit a legmerészebb álmaidban sem láttál. Az is lehet, hogy amire más jó ideje vágyakozol, várakozol, az most teljesül. Ha elégedetlen vagy a munkáddal, adj neki hangot!