Horoszkóp 2019. december 11.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

A munkában, megélhetésben történhetnek olyan dolgok, amelyek miatt a nyugalom érzése önti el a lelkedet. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a társad rokonságában történhetnek olyan változások, ami idegessé tehet, főleg azért, mert nem tudsz hatni a társadra.

 

Bika:

Csúcsformában lehetsz a mai napon, az agytekervényeid az ötödik sebességbe kapcsolnak. Mindent gyorsan el tudsz intézni, és a memóriád is tökéletesen működik. Ha utazol, nagyon jól érezheted magad. Érdemes lenne most utazást befizetni, lefoglalni.

 

Ikrek:

Izgalmasan alakulhat a mai napod, nem fogsz unatkozni. Megeshet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, aki miatt régi emlékek rohamoznak meg, és előfordulhat, hogy könny csilloghat a szemedben. A társaddal legyél kedvesebb, megértőbb!

 

Rák:

A házasságokban, régi együttélésekben olyan esemény történhet, aminek hatására a viszonyotok még szorosabbá válhat. Akivel most jössz össze, azzal tervezgetheted a jövődet. Ha szülő vagy, akkor a gyermeked kényes kérdést tehet fel neked…

 

Oroszlán:

Még az is lehet, hogy olyan sokat kell dolgoznod, hogy alig bírod az iramot. Egy betegség átmenetileg kivonhat a forgalomból. Kollégával próbálj meg kedvesen viselkedni, mert az illetőn múlhat az, hogy a jövőben milyen és mennyi munkát kaphatsz.

 

Szűz:

Amennyiben a szinglik táborához tartozol, és társra vágysz, akkor a mai, illetve következő napokban megtalálhatod azt a személyt, akivel el tudod képzelni az életedet. Ha karácsonyi vásárban töltöd az időd egy részét, akkor csak csínján a költekezéssel!

 

Mérleg:

Kedvez az idő olyan termékek vásárlásának, amelyekkel az otthonod szebbé tehető. Érdemes lenne ingatlannal kapcsolatos ügyeket is a mai napon bonyolítani. Megeshet, hogy rokon foglalkozik most többet veled.

 

Skorpió:

Ha van testvéred, akkor vele tölthetsz több időt, vagy olyan dolgokat beszélhettek meg, amelyek mindkettőtök számára fontosak. Ha szomszéddal eddig fasírtban voltál, akkor most eljöhet a békülés ideje.

 

Nyilas:

Figyelmed fókuszában a mai napon a pénz állhat, amelyből nincs annyi, amennyi elég lenne. De nem lehet okod panaszra, hiszen olyan összeg is ütheti a markodat, amire nem számítottál. Érdemes pénzzel kapcsolatos hivatalos ügyeket bonyolítani most.

 

Bak:

Megeshet, hogy valaki olyan ajándékkal kedveskedik, amire nem számítottál. Ha még nem vagy szerelmes, most Ámor nyíl a szíved közepébe fúródhat. A meglévő viszonyokban boldogság uralkodhat.

 

Vízöntő:

Még az is lehet, hogy olyan témával kell foglalkoznod a mai napon, amihez nem érzel kedvet. Szedd összeg magad, és koncentrálj a feladatra, mert így kerülheted el, hogy a felettesed azon morfondírozzon, hogy szükség van-e rád!

 

Halak:

A kapcsolatok fontosabbá válhatnak a mai napon. Még az is lehet, hogy egy ismeretségnek köszönhetően előnyös helyzetbe kerülsz. A szerelem ege is vakítóan kék lehet. Ha elégedetlen vagy a munkáddal, akkor mesélj a problémádról egy barátnak, akiben megbízol.