Horoszkóp 2019. december 10.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Összességében a mai nap jónak mondható. Olyan valakivel hozhat össze a sors, akivel öröm lesz a beszélgetés. Ha utazol, akkor nagyon jól érezheted magad, és a dolgok a kedved szerint alakulhatnak. Megeshet, hogy olyan valaki fordul hozzád, akit ki nem állhatsz.

 

Bika:

Amennyiben a mai napon adventi vásárban nézelődsz, akkor jól fogod érezni magad. Az értéktárgyaidra és a pénzedre azonban nagyon vigyázz, mert meglophatnak, vagy más módon érhet kár. Olyan valakivel beszélgethetsz ma, akitől sokat tanulhatsz.

 

Ikrek:

Összességében kellemesen alakulhat ez a mai nap, ráadásul egy régóta húzódó dolog végére végre pont kerül. Olyan valakivel találkozhatsz, akinek a társaságában nagyon jól érezheted magad.

 

Rák:

Ha a mai nap a finom falatozásról és italozásról szól, akkor pompásan érezheted magad. De az is lehet, hogy olyan valakivel töltheted az időd egy részét, akinek a társaságában nagyon jól érzed magad.

 

Oroszlán:

Előfordulhat, hogy rokon olyan dologgal áll elő, amitől az idegeid megfeszülnek. Próbáld megőrizni a hidegvéredet, és akkor nem történik olyasmi, ami miatt akár kenyértörésre kerülhet sor. Ha szülő vagy, gyermekeddel többet kellene foglalkoznod.

 

Szűz:

A mai napon érdemes nagyobb vásárlást bonyolítani, mert olyan dolgokra adhatsz ki, amelyek nagyon megérik az árukat, vagy amelyekkel boldoggá tehetsz majd másokat. Kollégával szemben tarts legalább tíz lépés távolságot, így elkerülheted a csalódást.

 

Mérleg:

A környezetedben többen úgy gondolhatják, hogy te vagy Krőzus reinkarnációja: amihez nyúlsz, az arannyá változik. Most lenne érdemes ajándékokat vásárolni, mert olyan dologra lelhetsz, aminek nagy hasznát veszed később.

 

Skorpió:

Olyan beszélgetésre kerülhet sor a mai napon, ami főként számodra fontos. Lehet, hogy egy rokon miatt aggodalmaskodhatsz. Szomszédod borsot törhet az orrod alá, vagy hivatalos ügyek intézése során kerülhetsz kellemetlen helyzetbe.

 

Nyilas:

Amennyiben a mai napon ajándékokat vásárolsz, vagy karácsonyi vásárban múlatod az időd egy részét, akkor jól érezheted magad. Érdemes élelmiszereket is most beszerezni, mert jól tudsz vásárolni. Valakinek az ostoba viselkedése ledöbbenthet.

 

Bak:

Ha pénzről van szó, akkor a helyzet magaslatán állhatsz. Még az is lehet, hogy olyan összeg üti a markodat, amilyet a legmerészebb álmaidban sem láttál. Ha állást kívánsz változtatni, vagy a meglévő mellé újabbat vállalni, akkor cselekedj!

 

Vízöntő:

Összességében kellemesen alakulhatnak a dolgaid a mai napon, ám olyan dolog juthat a tudomásodra, ami meglep. Lehet, hogy valakinek a nehéz helyzete rádöbbent arra, hogy neked milyen jó dolgod van.

 

Halak:

A szerelem édes angyalkája a válladra telepedhet, megeshet, hogy olyan valakivel találkozol, aki nem hagy hidegen. Ha már benne vagy a szeretettel, szerelemmel teli kapcsolatban, akkor boldognak érezheted magad. A munkában jó teljesítményt nyújthatsz.