Horoszkóp 2019. december 9.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

A következő időszakban figyelmed fókuszában az anyagiak állhatnak. Megeshet, hogy olyan váratlan bevételre teszel szert, ami örömmel tölt el. Ha a mai napon bonyolítasz vásárlásokat, akkor ezt a lehető legjobbkor teszed.

 

Bika:

A mai napon többet foglalkozhatsz a jövőddel. Csak bátran tervezgess, mert amit most elhatározol, azt véghez is tudod vinni. Kellő erővel rendelkezel, és nincs olyan feladat, amit ne tudnál megoldani.

 

Ikrek:

A mai napon érdemes lenne bankkal, biztosítással, kölcsönnel, hagyatékkal, örökséggel, üzlettársi részesedéssel kapcsolatos ügyeket bonyolítani. Ha egészségi problémád van, akkor minél előbb fordulj orvoshoz!

 

Rák:

A házasságokban, régi együttélésekben történhetnek olyan dolgok, amelyek mindkettőtök számára fontosak. Olyan valakivel találkozhatsz, aki számodra fontos dolgokról beszélhet. Megeshet, hogy valaki önként, kérés nélkül tolja a szekeredet.

 

Oroszlán:

A munkában, megélhetésben történhetnek olyan változások, amelyekre nem vagy felkészülve. Ám elkeseredésre semmi okod, mert a sors nem hagy magadra: az is előfordulhat, hogy számodra kedvező módon alakulnak a dolgok.

 

Szűz:

Ha szülő vagy, akkor csemetéd állhat a figyelmed fókuszában. Érdemes lenne időt szánni a hobbidra, amely tökéletesen kikapcsolhat. A művészetek feltölthetik az energiaraktáraidat, gondolkodj el egy kiállítás meglátogatásán!

 

Mérleg:

Kedvez az idő ingatlanügylet bonyolításának, de az is lehet, hogy családtaggal foglalkozhatsz többet. A családban történhetnek olyan események, amelyek hosszabb távon megváltoztathatják az életeteket.

 

Skorpió:

Ha szülő vagy, akkor csodálatos pillanatokat élhetsz át a csemetéd miatt. De az is lehet, hogy olyan tevékenységet folytatsz, ami örömmel tölt el. Megeshet, hogy valaki olyan dolgokat mond, ami kihat a boldogságodra.

 

Nyilas:

Ha nem is fogsz térdig gázolni a húszezresekben, azért nem lesz okod panaszra a pénzügyeid alakulása miatt: bátrabban tervezhetsz hosszabb távra. Előfordulhat, hogy számodra fontos dologra adsz majd ki.

 

Bak:

A magánéletedben történhetnek olyan változások, amelyek jó hatást gyakorolhatnak a biztonságérzetedre. A feletteseddel tökéletes lehet közöttetek az összhang. Ha bármit szeretnél elérni hála, akkor most kellene a tettek mezejére lépni.

 

Vízöntő:

A munkában, megélhetésben történhetnek olyan változások, amelyek miatt minden okod meg lehet az örömre. Amennyiben karácsonyi vásárban bóklászol, akkor nagyon is a kedved szerint alakulhatnak a dolgok. De vigyél több pénzt magaddal, mint amennyit terveztél!

 

Halak:

Vannak olyan emberek, akiket akkor szeretnél csak látni, amikor a hátad közepét. Próbálj meg higgadt maradni, még akkor is, ha valakinek a stílusa bicskanyitogató. Ha elégedetlen vagy a helyzeteddel, akkor most kellene ezt jelezni a felettesednek.