Horoszkóp 2019. december 8.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Ha nincs állásod, olyan lehetőség adódhat, amely miatt talán még az iskolapadba is visszaülhetsz. De az is lehet, hogy valaki nehéz helyzetbe kerül, és az állását kínálják fel neked. A mai napon olyan valakivel hozhat össze a sors, akivel jól kijöhetsz.

 

Bika:

Minden lehetőséget meg kell ragadni, mert a pénzre a következő időben nagyon nagy szükséged lesz. Ne menj bele olyan dologba, amihez nem értesz, mert ebből bajok lehetnek. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön áldás van. Valaki felbukkanhat a múltból.

 

Ikrek:

Ne menj bele olyan helyzetbe, ahol már az elején látszik, hogy szinte minden teher rád fog hárulni. Bírságveszélyes a mai nap, tarts be minden szabályt, mert a legkisebb hiba is megbosszulja magát. Érdemes karácsonyi vásárban múlatni az időt.

 

Rák:

A kákán is csomót kereshetsz. Szinte mindenben találhatsz kivetnivalót, vitatkozási hajlamod is igen erős. Fogd vissza magad, nincs szükség arra, hogy növeld az ellenségeid táborát! A szerelem édes angyalkája a válladra telepedhet.

 

Oroszlán:

Olyan hírt hallhatsz, hogy talán még a szád is tátva marad. Hirtelen átcikázhat az agyadon, hogy milyen jó, hogy ez nem veled történt. Vond le a tanulságot, és beszélj róla olyannal, akiben megbízol! A megérzéseid tökéletesen működhetnek.

 

Szűz:

Az életed több területén nagyobb változások vannak, és ezt most nehezebben viseled, sőt, sokszor nosztalgiával tekintesz a múltra. Érdemes lenne új sütireceptet kipróbálni, a konyhában csillogtathatod a tudásodat.

 

Mérleg:

Még az is lehet, hogy olyan személy iránt érezhetsz gyengéden, akiről tudod, hogy nem kaphatod meg. A most induló titkos viszonyokból nem lesz nyíltan felvállalható kapcsolat. Régen látott ismerős bukkanhat fel, akinek örülhetsz.

 

Skorpió:

A régi párkapcsolatokban a társad olyan utálatosan viselkedhet, hogy melegebb égtájra kívánhatod őt. Légy elnézőbb, hiszen neki is megvan a maga baja, és nem tud mindig úgy törődni veled, ahogy szeretnéd. Beszéljetek egymással őszintén!

 

Nyilas:

Még az is lehet, hogy olyan valakivel kerülhetsz közelebbi kapcsolatba, akivel nagyon jól kijössz majd.  Örökség, hagyaték, banki, biztosítási ügyek intézésére alkalmas ez a nap. A testmozgást ne vidd túlzásba, nehogy baleset érjen!

 

Bak:

A tartós párkapcsolatokban a társad olyan előnyös helyzetbe kerülhet, amely jó hatással lehet a kettőtök viszonyára. De az is lehet, hogy valakinek a segítségével, olyan lehetőség találhat meg, amiről álmodni sem mertél. Kulturális élmény feldobottá tehet.

 

Vízöntő:

Hirtelen több lehet az otthoni teendőd, ami kissé frusztrálttá tesz. Kérj segítséget, ha szükséges. Ha karácsonyi vásárban töltöd az idődet, pompásan érezheted magad, és a rokonok ajándékait is beszerezheted.

 

Halak:

Olyan kedvező lehetőséghez juthatsz, hogy az irigyeid száma hirtelen megduplázódhat. Hangulatodat nagymértékben befolyásolhatják a héten a munkahelyeden történt események. Ha nem dolgozol, akkor töltsd barátokkal a mai napodat!