Horoszkóp 2019. december 7.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

A jóga igazán neked való, mert nemcsak megnyugtat, hanem ellazít, közben formálja a testedet, és olyan gondolataid támadhatnak, amelyek boldoggá tesznek. A vérnyomásod ma ingadozhat, és ez kisebb problémát okozhat.

 

Bika:

A közvetlen környezetedben valakinek korszakalkotó ötlete támadhat, amelyben neked is részt kellene vállalnod, mert ez jelentősen növelheti a bevételeidet. Párkapcsolatban felütheti a fejét a féltékenység zöld szemű szörnyetege.

 

Ikrek:

Ha kell, akkor szorítsd össze a fogad, és tedd, amit tenned kell! Ne panaszkodj senkinek, még a legjobb barátodnak se. Ez a feszült helyzet sem tart sokáig, és utána sokkal felszabadultabb leszel, mint korábban.

 

Rák:

A környezetedben többen úgy gondolhatják, hogy varázslatos vagy, és lesz olyan, aki képtelen ellenállni neked. A szerelmi kapcsolatodban, ha van, romantikus pillanatokra számíthatsz.

 

Oroszlán:

A közelmúltban kezdődött szerelmi kapcsolatból akár házasság is lehet… Viszont a régi viszonyokban, amelyekben több volt a könny és a megalkuvás, egyre kevésbé érezhetitek a másikat fontosnak.

 

Szűz:

Családi nehézségek adódhatnak, méghozzá teljesen váratlanul, de ügyesen veheted az akadályokat. Ebben segítségedre lehet egy olyan barát, aki már-már több is annál… Érdemes lenne karácsonyi ajándékok után nézned.

 

Mérleg:

Anyagi ügyeid jól állnak, bevételeid növekedhetnek, és talán képes leszel rendezni egy adósságot, pedig erre korábban nem láttál lehetőséget. Olyan valaki körül foroghatnak gondolataid, aki iránt gyengéden érzel.

 

Skorpió:

A munkahelyeden – ha dolgoznod kell – az agyadra mehetnek az elvárások. Amik az elmúlt időben történtek, érzéseid szerint meghaladják a képességeidet. Tartsd magad távol egy pletykálkodó személytől!

 

Nyilas:

Mázsás súlyként nehezedhet rád ezen a szombaton a munkahelyeden történő átszervezés. De az is lehet, hogy hiába fektettél korábban hatalmas energiát valamibe, mégsem érheted el azt az eredményt, amit reméltél.

 

Bak:

Minden változik körülötted, amit kissé nehezebben tudsz elviselni. Ha külfölddel kapcsolatos ügyeket tervezel, vagy intézel, akkor gyorsan és frappánsan történik minden. Valakinek fontos a dicséreted.

 

Vízöntő:

Érzékeny testtájad a mai napon a lábad, egészen pontosan a bokád. Ha sportolsz, akkor erre most különösen ügyelj, hogy elkerüld például a gipszet. Ha szülő vagy, gyermeked kérését teljesítsd, és légy vele őszinte!

 

Halak:

Ragyogó ötleted támadhat, és ennek következtében hirtelen szaporodni kezdhet a pénz a bankszámládon. Ha párkapcsolatban élsz, és vannak titkaid, akkor azokra mindennél jobban vigyázz, mert ma napvilágra kerülhetnek.