Horoszkóp 2019. december 6.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

A mai napon rendkívül kellemes hangulatban lehetsz, amikor hasznodra válna egy kis pihenés, felüdülés, szórakozás és játék vagy vendégeskedés. Barátkozó és mulatozó kedvedben lehetsz.

 

Bika:

Ha vigyázol arra, hogy ne ess túlzásokba – amit később megbánnál -, akkor ez egy kiváló nap lehet a pénzügyekkel, munkával, megélhetéssel kapcsolatos témák megbeszélésére. A szerelem egén viharfelhők gyülekezhetnek, légy következetes!

 

Ikrek:

Itt az ideje, hogy hangot adj szerelmes érzéseidnek, még akkor is, ha az illetőnek egyébként erről tudomása van – jól esik ezt újra hallani. Ragyogó a mai nap arra, hogy észrevedd és értékeld mindazt a szeretetet és ragaszkodást, ami körülvesz.

 

Rák:

Engedd el, és érezd jól magad! Fogékony vagy a szerelemre, a vidámságra. Ma könnyen magadhoz vonzhatod az embereket. Megfelelő alkalom kínálkozhat a szórakozásra, kikapcsolódásra.

 

Oroszlán:

A mai napon kedvező benyomást tehetsz másokra. Még az is lehet, hogy olyan mondatok hangozhatnak el, amelyek miatt határtalanul boldognak érezheted magad. Közvetlen környezetedben van az a személy, akinek szüksége van a támogatásodra.

 

Szűz:

Élvezheted a mai napon a barátokkal eltöltött időt, és kölcsönösen örülhettek egymás társaságának. Még az is lehet, hogy új barátra is szert tehetsz, ami új energiákat mozgathat meg benned.

 

Mérleg:

A lelked csordultig lehet szeretettel és szerelemmel, és teljes lehet körülötted a nyugalom. Ha önmagadat adod, és nem játszod meg magad, akkor te lehetsz a társaság lelke, illetve a párkapcsolatokban is pont kerülhet egy bonyolult ügy végére.

 

Skorpió:

Ha szívesen töltöd az időt barátaid társaságában, akkor menj, kapcsolódjatok ki! Ha dolgoznod kell, jól ki tudsz jönni az emberekkel, de tárgyalást vagy szerződés aláírást halassz későbbre!

 

Nyilas:

Ma nagyon úgy érezheted, hogy társaságra van szükséged, és most mindenkivel – barátokkal, szeretteiddel – egyaránt nagyon jól kijöhetsz. Barátkozó hangulatban vagy úgy, hogy a viselkedésed egyáltalán nem tolakodó. Pénzedre jobban ügyelj!

 

Bak:

A mai napon kevesebb kedvet érezhetsz a munkához, ezért jó lenne, ha szakítanál időt pihenésre. A következő héten amúgy is rengeteg feladat vár rád, amikor szükséged lesz minden erődre, energiádra.

 

Vízöntő:

Ma nagyon kedves, gyengéd, romantikus, szentimentális hangulatban lehetsz. Közeli hozzátartozóid körében, meghitt környezetben kívánod eltölteni az idődet. Fontosabbá válhat a család, és talán régi emlékek is felszínre kerülhetnek…

 

Halak:

Nem vagy különösképpen szorgos kedvedben, de ha mégis muszáj valamilyen módon foglalkoznod az emberekkel, akkor sikerre számíthatsz. Feltéve persze, ha őszinte leszel velük.