Horoszkóp 2019. december 5.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Összességében jó napod lesz, amikor több dolog alakulhat úgy, ahogyan szeretnéd. Még az is lehet, hogy titokban kell cselekedned, és ha ez sikerül, akkor olyan óriási eredményt érhetsz el, amely miatt igazán büszke lehetsz magadra.

 

Bika:

Még az is lehet, hogy a mai napon te leszel az állatövben az igazság bajnoka. Ráadásul a sors is kezedre játszhat abban, hogy szinte mindenki neked adjon igazat. Remekül tudod képviselni a saját érdekeidet, amelynek hatására előreléphetsz.

 

Ikrek:

A mai napon sikeres lehetsz a munkában. Felettesed nyitott az ötleteidre, a mondandódra, így könnyebben el tudod érni mindazt, amit már jó ideje szeretnél. Ha pénzről van szó, akkor összébb kellene húznod a nadrágszíjat…

 

Rák:

A párkapcsolatokban olyan változásra van kilátás, amely miatt úgy érezhetitek, a viszonyotok fordulóponthoz érkezett. Rokonnak légy a segítségére még akkor is, ha esetleg korábban mélyen megbántott.

 

Oroszlán:

Még az is lehet, hogy a mai napod nagy részét orvosi rendelőben töltöd… Nem biztos, hogy a saját problémád miatt, de készülj fel minden eshetőségre! A munkahelyeden olyan téma merülhet fel, amelyet könnyedén megoldhatsz.

 

Szűz:

A párkapcsolatok alakulása miatt a mai napon elégedettséget érezhetsz. Még az is lehet, hogy valaki szeretné lehozni neked a csillagokat az égről. Viszonozd az érzéseit, és merülj el a szerelem tengerében!

 

Mérleg:

Kiváló a mai nap arra, hogy önvizsgálatot tarts, amelynek hatására jobban megértheted, hogy mi, miért történik veled. Illetve arra is rádöbbenhetsz, hogy a kedveseddel miért is sodort egymás mellé benneteket a sors.

 

Skorpió:

A szerelem édes angyalkája telepedhet a válladra. Légy egy kicsit nyitottabb, elfogadóbb, helyezd picit lejjebb a lécet, így egy számodra is megfelelő személy léphet az életedbe. Baráttal légy kedvesebb, főleg, ha sokat köszönhetsz neki.

 

Nyilas:

Még az is lehet, hogy a munkahelyeden olyan beszélgetésre kerül sor, amely kapcsolatban lehet a jövőddel. Előfordulhat, hogy új helyzethez vagy új emberhez kell alkalmazkodnod, ami nem esik nehezedre. Párkapcsolatban nehéz helyzet jöhet létre.

 

Bak:

Nagyon fontos lesz ma az első benyomás, ezért légy visszafogottan elegáns, amelynek segítségével még közelebb kerülhetsz ahhoz, hogy a vágyad valóra váljon. Egészségedre jobban ügyelj!

 

Vízöntő:

A mai napon nagyon jól fogsz kommunikálni. Teljesen világosan ki tudod magadat fejezni, és őszinte érdeklődéssel tudsz mások felé fordulni. Nagyon jó hallgatóság vagy, aminek hatására egy újabb baráti kapcsolatra tehetsz szert.

 

Halak:

Fokozott szellemi energia és aktivitás lehet rád jellemző a mai napon, aminek hatására olyan dolgokat is el tudsz végezni, amelyekről korábban úgy gondoltad, meghaladják az erődet. Egy barátról döbbenetes dolgok derülhetnek ki.