Horoszkóp 2019. december 4.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Ha egy mód van rá, akkor a mai napot töltsd pihenéssel, szórakozással! Ha lehet, ne végezz se fizikai, se szellemi munkát, mert a következő időszakban nagyobb lesz a megterhelés, és erre most kellene felkészülnöd.

 

Bika:

Mindig is jó érzéked volt ahhoz, hogy megkülönböztesd az értékest az értéktelentől, ami most még remekebbül megy. A sors olyan helyzetet teremthet, amikor a rossz tulajdonságaid napvilágra kerülhetnek.

 

Ikrek:

Megtörténhet, hogy aki korábban megbántott, aki miatt talán még könnyeket is hullattál, az most megpróbálja helyrehozni mindazt, amit elrontott. Bocsáss meg neki, de ne felejts! Így elkerülheted, hogy később ugyanezt át kelljen élned.

 

Rák:

Még az is lehet, hogy olyan valakivel kapsz össze, akivel nem kellene, mert az illető nagyon sokat tud neked ártani. Tölts több időt a családoddal! A rokonaidnak most nagyobb szükségük van arra, hogy figyelj rájuk.

 

Oroszlán:

Könnyű helyzetben lehetsz, mert sokan igyekeznek a kedvedben járni, mindent megtenni, amit csak kérsz. Rokon viselkedése miatt borúsabb lehet a hangulatod. Ha önvizsgálatot tartanál, rájöhetnél a magatartásának okára…

 

Szűz:

Ha azon morfondírozol, hogy munkahelyet kellene váltani, akkor ezt a gondolatot most verd ki a fejedből, mert rövidesen változik a helyzet, és nagyon jól érezheted magad a régi helyeden.

 

Mérleg:

Amit korábban elnéztél a kedvesednek, az most idegesítheti. Ha egy mód van rá, akkor ne hozd ezt szóba, mert így elkerülheted a veszekedést. Nyugalomra van szükséged, mert nehezebb időszak következhet most.

 

Skorpió:

Még az is lehet, hogy te nem vagy igazán jó barát. Nem esne le a brillgyűrű az ujjadról, ha segítenél egy olyan ismerősön, akinek sokat köszönhetsz. Kis négylábú kedvenc sok örömet tud szerezni a viselkedésével.

 

Nyilas:

Hiába beszélsz a kedvesednek, hogy valakivel békét kellene kötnie, nem hallgat rád. Ne is erőltesd a dolgot, várj vele néhány napot, akkor talán el tudja fogadni mindazt, amit mondasz neki.

 

Bak:

A zene, akár amatőr szinten űzöd, akár csak hallgatod, mindenképpen jót tesz a lelkednek és a szellemednek. Egy nehéz helyzetben lévő baráton próbálj meg segíteni. Még akkor is tegyél vele jót, ha ragaszkodik ahhoz, amit kitalált.

 

Vízöntő:

A mai nap legyen a lazításé! Ne foglalkozz a munkahelyeddel, és leginkább a főnököddel, mert ezzel csak a saját energiáidat pazarolod. Ha rendezvényen veszel részt, megdöbbenthet valakinek a viselkedése. Ne szállj vitába vele!

 

Halak:

Olyan váratlan kiadásra kerülhet sor, amely miatt a bankszámládon lévő összeg igencsak megcsappan. Értékesebb dolgok vásárlására kiváló ez a nap, mert áron alul juthatsz valamihez.