Horoszkóp 2019. december 3.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

A meglévő párkapcsolatban hiába beszélsz a társadnak, mondandód süket fülekre találhat. Pedig bölcs lenne, ha megfogadná, amit mondasz, mert így kerülhet el egy kínos helyzetet.

 

Bika:

Előfordulhat, hogy a család létszáma változik… Ha ez már megtörtént, akkor olyan gondolatok motoszkálhatnak a fejedben, amelyek az egész família jövőjét érintik.

 

Ikrek:

Olyan jó hírt hallhatsz, hogy úgy érezheted, ezt meg kell osztanod az egész világgal. Ennek hatására még olyannak is elmondhatod az örömödet, akivel talán már hosszabb ideje nem kommunikáltál.

 

Rák:

A szerelmi kapcsolatokban kisebb feszültség alakulhat ki, amikor neked kellene engedned, amelynek hatására ismét helyreállhat a rend. A munkahelyeden kolléga magatartása miatt kinyílhat a bicska a zsebedben.

 

Oroszlán:

Még az is lehet, hogy olyan ajándékot kapsz, amire nem számítottál, vagy olyan kedvező helyzetbe kerülhetsz, ami nemcsak anyagilag, hanem erkölcsileg is nagy jelentőséggel bír, és boldoggá tehet.

 

Szűz:

Még az is lehet, hogy olyan valakivel kell felvenned a kapcsolatot, akivel az elmúlt időszakban, nem viselkedtél korrekten. Pókerarcra van szükség, ha eredményt szeretnél elérni.

 

Mérleg:

Kollégák között vannak olyanok, akik miatt még a nem létező szőrszálaid is az égnek állhatnak. Ráadásul a felettesed is raplisabb, akinek az ingadozó hangulatához nem lesz könnyű alkalmazkodni. Hallgass ma a megérzésedre!

 

Skorpió:

A mai nap legfontosabb feladata, a szenzációsnak minősülő hír megtartása. A szerelmi viszonyokban szemedre kerülhet a rózsaszín szemüveg, illetve olyan mélyen érezhetsz, mint eddig soha.

 

Nyilas:

Figyelned kellene jobban a táplálkozásodra, mert előfordulhat, hogy emiatt alakul ki problémád. Ráadásul most visszatérhet egy makacs gond is, amelyet korábban talán ügyesen kezeltél.

 

Bak:

Barát nehéz szituációba kerülhet, akin kérés nélkül próbálj meg segíteni. A hálájára számíthatsz, talán ennek köszönhetően kerülhetsz a megélhetésben előnyösebb helyzetbe. Ha párkapcsolatban élsz, törődj többet a társaddal!

 

Vízöntő:

Felbukkanhat egy olyan személy, akit akkor szeretnél leginkább látni, amikor a hátad közepét. Rokon magatartása miatt is idegessé válhatsz. Egy kis mozgás jó hatást gyakorolhat a kedélyállapotodra.

 

Halak:

A mai napon nehezedre eshet az őszinteség, mert pontosan tudod, hogy ezzel valakit nagyon megbánhatsz. Viszont ha nem mondasz igazat, azzal is sértődést válhatsz ki. Egy esetleges új munkalehetőség feldobottá tehet.