Horoszkóp 2019. december 2.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Iszonyatos mennyiségű munka várhat rád, érdemes lenne ütemtervvel nekivágni a napnak. Egy rokonnak nagy szüksége van most a támogatásodra, valaki más pedig sokat gondolhat rád.

 

Bika:

Még akkor is innod kellene, ha nem vagy szomjas, vagy nem kívánsz semmiféle folyadékot, ugyanis előfordulhat, hogy a vízhiány miatt rosszabb a közérzeted.  Ha lehet, most ne adj senkinek kölcsön, mert rosszul járhatsz.

 

Ikrek:

Kétségtelen, hogy volt már jobb napod is… Most sok a bizonytalanság az életedben, és ez feszültebbé tehet. Beszélj a gondjaidról egy barátnak, ami már önmagában is nagy segítség lehet.

 

Rák:

Minden megtörténhet ezen a napon. Még az is, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, aki miatt hálát adhatsz a gondviselésnek, hiszen hatására az életedben pozitív változások kezdődhetnek. Az egészségedre ügyelj jobban!

 

Oroszlán:

A régi párkapcsolatokban felütheti a fejét a társas magány, a friss kapcsolatokban viszont boldognak érezheted magad. Rokon viselkedése miatt idegessé válhatsz, de ez ne szegje kedvedet!

 

Szűz:

Még az is lehet, hogy a korábbi társaddal újra összejössz, vagy egy olyan kaland szereplője jelentkezhet, akitől nem akarsz semmit. Ne legyél vele túlságosan udvarias, mert ezt félreértheti.

 

Mérleg:

Váratlanabbnál váratlanabb, idegesítőnek is bátran nevezhető helyzetek alakulhatnak ki ma. Próbáld megőrizni a hidegvéred, így elkerülheted, hogy olyasmit tegyél, amit később megbánhatsz. Rokonnal légy türelmesebb!

 

Skorpió:

Megeshet, hogy éppen azzal kerülsz közelebbi kapcsolatba, akit kiszemeltél magadnak, illetve akivel már „nézegettétek” egymást egy ideje. Ha belebonyolódsz a viszonyba, zűrzavarossá válhatnak a hétköznapjaid…

 

Nyilas:

Meg kellene próbálnod józanul gondolkodni, és hideg fejjel felmérni: milyen jövője van a kapcsolatodnak? Barát tanácsát kivételesen nem érdemes megfogadni. Utazás jól sikerülhet.

 

Bak:

Egy olyan személy, aki különbözik tőled, és akiről úgy gondolhatod, hogy kiegészítitek egymást, nagyobb szerephez juthat most az életedben. Valakit ki kell szolgálnod. Jótett helyében jót várhatsz.

 

Vízöntő:

Még az is lehet, hogy megfordul a fejedben a munkahely-változtatás gondolata. Mielőtt a tettek mezejére lépnél, beszéld meg a családoddal, akikre ezzel a lépéssel nagyobb teher nehezedhet a későbbiekben.

 

Halak:

Előfordulhat, hogy felfázás vagy hólyagproblémák bosszantanak. Ne kezelgesd saját magad, hanem fordulj orvoshoz! Ha a mai napon kulturális eseményen veszel részt, pompásan érezheted magad.