Horoszkóp 2019. december 1.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Képes vagy pár óra alatt többet tenni, elintézni, mint mások napok alatt. Így leszel ezzel a mai napon is, sőt, egy kicsit fel is gyorsul a tempód, amit nem mindenki tud követni.

 

Bika:

Házas- vagy élettársaddal nem értetek mindenben egyet, főleg akkor, ha gyermekkérdésről van szó. Ráadásul a családtagok sem úgy viselkednek, ahogy elvárnád tőlük. Ha a barátokkal töltöd a napodat, jól érezheted magadat.

 

Ikrek:

A problémát az okozhatja, hogy te sem úgy állsz hozzá a témához, hogy elvárhatnád a szeretettel teli viselkedést, illetve az anyagi támogatást. Változz és minden változni fog!

 

Rák:

Sok feladatot kellene ma ellátnod az otthonodban, és nemcsak azért, hogy a rokonok kedvében járj, hanem hogy olcsóbban megússz bizonyos dolgokat. Érdemes lenne karácsonyi meglepetéseken gondolkodni.

 

Oroszlán:

Talán összejön a legszebb álmod. Ha gyermeket szeretnél, vagy a vállalkozásodban előrelépnél, netán a szerelmi életedben szeretnél változást, most minden lehet, ha teszel is érte ilyen vagy olyan módon.

 

Szűz:

Lehet, hogy olyan személlyel kezdesz jó kapcsolatot ápolni, akitől korábban még a nem létező szőrszálaid is égnek álltak, mert tudod, hogy ebből a kapcsolatból sokat profitálhatsz.

 

Mérleg:

A mai napon talán úgy érezheted, hogy nem azt kapod, amit adtál, mintha valaki nem becsülné azt az áldozatot, amit érte hoztál. Így aztán hatalmába keríthet a magányosság érzése. Beszélj őszintén az illetővel!

 

Skorpió:

Még az is lehet, hogy lázas megbetegedés dönthet le a lábadról, és annyira legyengülhetsz, hogy talán jártányi erőd sem lesz. A pénzedre jobban vigyázz, mert veszteség érhet! Ha szülő vagy, a gyermekedre figyelj jobban!

 

Nyilas:

Újra felmerülhet benned, hogy talán le kellene zárni egy kapcsolatot, és ezzel új fejezetet nyitni az érzelmi életedben. Egy ismerős figyelmetlensége, lustasága miatt duplán fáradhatsz, anyagi ügyeid viszont a kedved szerint alakulhatnak.

 

Bak:

Olyan hír juthat a füledbe, amelynek hatására változhat a véleményed. Sőt, az is lehet, hogy olyan dologról mondhatsz le, amihez hosszú ideig körömszakadtáig ragaszkodtál.

 

Vízöntő:

A házasságokban, régi együttélésekben kissé feszültebb lehet a helyzet, amelynek oka a feledékenység. Beszélgessetek, figyeljetek oda jobban egymásra, mert így újra közel érezhetitek egymáshoz magatokat.

 

Halak:

Vegyél egy mély lélegzetet, és vágj mosolygós képet ahhoz, ami a családodban is történik, különösen akkor, ha beteg személy is van a környezetedben. Ha lehet, teremts egy kis énidőt is magadnak a mai napon.