Horoszkóp 2019. november 30.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

A mai napon rendkívül energikus lehetsz, ezért nagyon jó, ha most mindent egyedül végzel, ugyanis megtörténhet, hogy a többiek hirtelen az idegeidre mennek. Most érdemes olyan feladatba kezdeni, ami fizikai aktivitással is járhat.

 

Bika:

Könnyen előfordulhat, hogy úgy érzed, valamit azonnal tenned kell, különben felrobbansz. Ha nem tudod helyes mederbe terelni ezt a felfokozott energiát, könnyen betegség vagy baleset lehet a dolog vége. Figyelj jobban magadra!

 

Ikrek:

Kellő motivációt érezhetsz a mai napon arra, hogy régóta halogatott feladatokat végezz el. Ha rokonokkal töltöd az időd egy részét, fel kell készülnöd arra, hogy valaki piszkálhat.

 

Rák:

A szerelmi kapcsolatokban fantasztikus pillanatokat élhettek át, és kölcsönösen úgy érezhetitek, a sors is egymásnak teremtett titeket. A vizes tevékenységek, mint amilyen az úszás is, jó hatást gyakorolnak testre és lélekre egyaránt.

 

Oroszlán:

A mai napon nem szívesen alkalmazkodsz. Egyszerűen nincs kedved azokhoz az emberekhez, akiknek nem azonos a véleménye a tiéddel. A lehető legjobb az lenne, ha nagyobbrészt egyedül töltenéd a napot.

 

Szűz:

A sport, a testmozgás nagyon jót tenne neked. Lustálkodás helyett inkább sportolj, mert ez talán még a világlátásodra is jó hatást gyakorol. Olyan ötlet is kipattanhat a fejedből, amit meg kellene valósítani, mert jó élményben lehet általa részed.

 

Mérleg:

A legjobban úgy tudod kihasználni ezt a mai napot, ha egyedül tevékenykedsz. Olyan élmény érhet, amelynek hatására kíváncsivá válhatsz, de nem biztos, hogy jót tenne, ha tudomást szereznél a dologról…

 

Skorpió:

Annyira optimistának érezheted magad, hogy bármivel meg tudnál birkózni. Ha képes vagy arra, hogy ne bízd el túlságosan magad, nagyon jól járhatsz. Egyet ne felejts el: a saját sorsodnak te vagy a kovácsa.

 

Nyilas:

A mai napon olyan tapasztalatra tehetsz szert, ami felpezsdítheti az életedet. A lelkesedésed határtalanná válhat, és emiatt hajlamossá válhatsz az öntelt viselkedésre. Ha mégis sikerül mederbe terelni az erődet, akkor fantasztikus lesz ez a nap.

 

Bak:

A pozitív viszonyulásod mindenhez és mindenkihez kellemes időtöltést ígér barátok vagy jó ismerősök társaságában. Úgy tűnhet, hogy szinte minden a te szád íze szerint alakul, amitől roppant szerencsésnek érezheted magad.

 

Vízöntő:

A családdal töltött idő boldoggá tehet. Különösen akkor, ha szülő vagy, mert csemetéd olyan dolgot mondhat, amely miatt a csodálkozástól elakadhat a szavad. Bárhogy is legyen, ezek a pillanatok a jövőben is jókedvre derítenek majd.

 

Halak:

Törődj többet saját magaddal, még akkor is, ha valaki azt mondja erre, hogy önző vagy. Szükség van arra, hogy kényeztesd magad, mert így feltöltheted energiaraktáraidat.