Horoszkóp 2019. november 29.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Még az is lehet, hogy olyan ötlet pattan ki a fejedből, amely rendkívül jó hatást gyakorolhat az anyagi helyzetedre. Ma varázslatos pillanatokat élhettek át a kedveseddel együtt. Túrázásra kiváló a nap, ha nem kell dolgoznod…

 

Bika:

A mai nap a végeláthatatlan eszmecserékkel telhet. Az lenne a legjobb, ha te most a hallgatóság szerepét töltenéd be. Ha ez sikerül, akkor nagyon sokat fogsz tanulni a beszélgetésekből. Arra azonban ügyelj, hogy ne keveredj konfliktusba senkivel.

 

Ikrek:

Az lenne a legjobb, ha képes lennél kompromisszumot kötni, mert így érheted el könnyedén a céljaidat. Egy olyan személlyel is legyél nyitottabb, akivel eddig nem találtátok a közös hangot, megéri.

 

Rák:

Mindennél fontosabb, hogy a mai napon minél objektívebben nézz rá a dolgokra, és odafigyelj mások véleményére is. Ha kész vagy másokkal együttműködni, te is könnyebben érheted el a céljaidat.

 

Oroszlán:

Még az is lehet, hogy a mai napon mozgásban leszel. Többet lehetsz úton, mint máskor, de ez nem szegi kedvedet. Energiaszinted a fellegekben járhat, ezért ha a nap nagyobb részét arra használod, hogy behozd az elmaradásaidat, jól teszed.

 

Szűz:

Megtörténhet, hogy a mai napon a figyelem középpontjába akarsz kerülni. Annyira eleven és barátságos lehetsz, hogy az emberek – ismerősök és ismeretlenek is – úgy vonzódhatnak hozzád, mint mágnes a vashoz.

 

Mérleg:

Remek alkalom kínálkozik a mai napon egy kis kikapcsolódásra, ahol te lehetsz a társaság lelke. Csak ne bízd el magad, mert az a visszájára fordulhat, és ebből később még problémáid adódhatnak.

 

Skorpió:

Kedvez a mai nap már folyamatban lévő ügyek anyagi vonatkozásainak rendezésére. Ha társaságban töltöd a mai napot, akkor nagyon jól érezheted magad. A pihenésre is szánj időt este!

 

Nyilas:

A mai napon jó benyomást tehetsz másokra, de mindig csak önmagadat add! Megtörténhet, hogy barát révén fantasztikusnak bátran nevezhető lehetőséghez juthatsz. Ne mulaszd el kimutatni a szeretetedet egy hozzátartozódnak!

 

Bak:

Elérkezett a pillanat, hogy átgondold a kapcsolataidat és bennük a te szerepedet. Tedd fel magadnak a kérdést: kapsz annyi szeretetet, mint amennyit adsz? A válasz hatására világosan láthatod, min és hogyan kell változtatnod a jövőben.

 

Vízöntő:

Érdemes lenne a mai napon lazítanod, legalább a nap végén, hogy feltöltődhess kicsit. Az év végi hajrá előtt nagyon rád fér egy kis pihenés, ami azért is fontos, mert lehetséges, hogy új energiákra lesz majd szükséged a Hold évében.

 

Halak:

Amennyiben a mai napot a rokonaiddal töltöd, boldognak és kiegyensúlyozottnak érezheted magad. Ha a vendéglátó szerepét töltöd be, akkor fantasztikus kreációkkal kápráztathatod el a meghívott ismerőseidet.