Horoszkóp 2019. november 28.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Kedvez a mai nap mindenféle ingatlannal kapcsolatos ügy intézésének. Ha rokonnak kívánsz vásárolni, akkor most kell a tettek mezejére lépned, mert talán olcsóbban hozzájuthatsz ahhoz, amire szükség van.

 

Bika:

A barátaid, jó ismerőseid között vannak olyanok, akiket meg kellene becsülnöd, mert ők önzetlenül szeretnek téged. A kollégáid között vannak, akikkel az értékrended különbözik, de ha el tudod őket fogadni, a te életed is sokkal könnyebbé válhat.

 

Ikrek:

Még az is lehet, hogy olyan személyekkel is kijöhetsz, akikkel eddig nem is kommunikáltál. Ha párkapcsolatban élsz, akkor megtörténhet, hogy a partnered viselkedése miatt átgondolod a terveidet, és neked kedvező módon változtatsz…

 

Rák:

Belsőleg és külsőleg egyaránt harmonikus állapotba kerülhetsz, és ez az életed szinte minden területén éreztetni fogja kedvező hatását. Különösen a kapcsolataid lehetnek nyugodtak, kellemesek. Még az is lehet, hogy új barátokra teszel szert.

 

Oroszlán:

A szokásosnál könnyebben mehet most a kapcsolati problémák rendezése, amiknek most jött el az idejük. Barátaiddal, vagy szeretteiddel kellemes estét tölthetsz együtt. Balesetveszélyes a nap, légy óvatosabb!

 

Szűz:

Megtörténhet, hogy a belső és a külső világod egyensúlya a mai napon felbillen. Ha az érzelmi életedet az utóbbi időben elhanyagoltad, akkor olyan feszültség támadhat, amelyet nem lesz könnyű felszámolni. Barát támogatását fogadd el!

 

Mérleg:

A mai napon képes lehetsz az érzelmeid és az értelmed egyensúlyát fenntartani, aminek a hatására fantasztikus lehet ez a nap. Ha van időd, elkezdhetnéd a karácsonyi ajándékok beszerzését, vagy gondolkodhatnál valamilyen saját készítésű ajándékon is.

 

Skorpió:

Nagyszerű lehetőség kínálkozhat arra a mai napon, hogy rendbe szedd azokat a dolgokat, amelyek miatt olykor szorongóvá válsz és nehezebben alszol el. Ha szabadságon vagy, akkor pompásan érezheted magad.

 

Nyilas:

Kiváló eredményt érhetsz el a mai napon a munkában. Ha változtatni szeretnél, akkor itt a ragyogó alkalom. A feletteseddel is most kellene őszinte beszélgetést folytatnod, mert megértőbb lesz, és a célodat is könnyebben elérheted.

 

Bak:

Olyan időszak veheti a mai nappal kezdetét, amely a gondolkodásmódodat és a nézeteidet is megváltoztathatja. Minden irányból záporozhatnak az információk és neked nagyon figyelned kell, hogy olvashass a sorok között.

 

Vízöntő:

A mai nap bátran nevezhető a kommunikáció napjának is, amikor képes leszel teljesen világosan kifejezni magad, és nem esik nehezedre mások meghallgatása sem. Ha tanulmányokat folytatsz, fogékony vagy, és a tudásszomj is hajthat…

 

Halak:

Még az is lehet, hogy olyan eseményről szerezhetsz tudomást, amely mélyen elgondolkodtat a saját halandóságoddal kapcsolatban. Érdemes lenne belekezdeni olyan mozgásformába, ami könnyen végezhető és nem terheli meg az ízületeket.