Horoszkóp 2019. november 27.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

A pénz most úgy vonzódhat hozzád, mint mágnes a vashoz. Nagyon jól tudod képviselni a saját érdekeidet, ezért ma kellene még a kényesnek tartott témákkal is előhozakodni.

 

Bika:

Még az is lehet, hogy valakinek a kedvessége, figyelmessége szinte elvarázsol. Erre szükséged volt már, de vigyázz, nehogy olyasmit várjon cserébe az illető, amit te nem szívesen adnál meg.

 

Ikrek:

Iszol te eleget? Mintha mostanában többször fájna a fejed, ami a folyadékhiány jele is lehet. Bármi is legyen az ok, tegyél ellene aktívan, nehogy hosszú távon betegség alakuljon ki a szervezetedben.

 

Rák:

Még az is lehet, hogy a szakmádban, a hivatásodban most előbbre léphetsz, vagy olyan elismerésben lesz részed, ami örömmel tölt el. Nagyobb vásárlás bonyolítását inkább halaszd holnapra, mert ma olyasmit is vehetsz, amire nincs szükséged.

 

Oroszlán:

A rokonaiddal való kapcsolat a mai napon fontosabbá válhat, különösen, ha anyagiakról van szó. Ha van testvéred, akkor nem érdemes nagyobb erőket fektetni abba, hogy meggyőzd őt arról, amiről nagyon akarod.

 

Szűz:

Elérkezett a pillanat, hogy teljesen őszintén kiértékeld a belső világodat, valamint a másokhoz való viszonyodon is elgondolkodj. A mai napon olyan csillagállások jönnek létre, hogy a rossz szokásaidtól könnyebben megszabadulhatsz.

 

Mérleg:

A kapcsolataidra a mai napon a nyugalom lehet a jellemző, különösen akkor, ha elfogadod a kialakuló helyzetet. Energiaszinted a magasban szárnyalhat, és szinte mindennel könnyedén meg tudsz birkózni.

 

Skorpió:

Erőd teljében lehetsz most, és úgy érezheted, az életedben minden a legnagyobb rendben van. Ha netán akadály merülne fel, azt könnyen átugorhatod a mai napon. Ha szülő vagy, gyermeked elvarázsolhat, egy régi barát pedig feltűnhet a színen.

 

Nyilas:

Még az is lehet, hogy most kissé fáradtnak, kimerültnek érzed magad… Mivel az eszed a helyén van, a másokhoz fűződő kapcsolataidból sokat profitálhatsz. Ha szeretnél állást változtatni, akkor elérkezett a ragyogó pillanat.

 

Bak:

Az érzelmeid a mai napon jobban előtérbe kerülhetnek, és ez esélyt adhat arra, hogy jobban megértsd a dolgokat. Ha őszintén és bátran szembe tudsz nézni az érzéseiddel, jelentős változás veheti kezdetét az életedben.

 

Vízöntő:

Végre bizonyíthatod magadnak, hogy valóban a helyes úton jársz. A mai napon végre képes leszel elhinni, hogy megvalósíthatod a terveidet, és így a kitartásod is erősödik. Ne figyelj mások véleményére, csak a megérzéseidre!

 

Halak:

Olyan dolgok hangozhatnak el a mai napon, amiktől elvarázsoltnak érezheted magad. Ha még nem vagy szerelmes, most a szíved közepébe fúródhat Ámor nyila. De az is lehet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, akire rajongással gondolsz majd.