Horoszkóp 2019. november 23.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Pompás napod lesz, amikor több dolog alakulhat a kedved szerint. De az is megeshet, hogy valaki olyan meglepetéssel kedveskedhet, hogy a döbbenettől még az állad is leeshet. Nagyon vigyázz a vágyakkal, mert most mindegyik megvalósulhat.

 

Bika:

Az lenne a legjobb, ha a mai napon lógatnád a lábad, semmit nem dolgoznál. Ha ez nem lehetséges, akkor kapd össze magad, és próbálj meg összpontosítani, mert minden esély meg lesz arra, hogy hibázz. Ennek pedig anyagi következményei lehetnek.

 

Ikrek:

A mai napon olyan kellemes meglepetésben lehet részed, amely miatt talán a föld felett lebeghetsz néhány méterrel. De az is megeshet, hogy olyan valakit sodorhat az utadba az élet, akivel tökéletesen kiegészíthetitek egymást. Befejezhetitek a másik mondatát is.

 

Rák:

Még az is lehet, hogy a mai napon olyan sok feladatot tudsz elvégezni, hogy saját magadat is ámulatba ejtheted ezzel. De az is megeshet, hogy valakinek a segítségére lehetsz, aki ezért örök hálát érezhet. Adventi vásárban remekül érezheted magad.

 

Oroszlán:

A mai napon bővelkedhetsz szellemi és fizikai energiákban egyaránt. Ne várd azonban, hogy a többiek lépést tudjanak tartani veled. Lehet, hogy egyedül kellene a mai napon tevékenykedned, mert így érhetsz el olyan eredményt, amilyet szeretnél.

 

Szűz:

Szellemileg nagy teherbírással rendelkezhetsz a mai napon, és kihívásként fogod bármilyen nehéz vagy félelmetesnek tűnő problémát, amivel szembekerülhetsz. Amennyiben a mai napon külföldre utazol, csodásan fogod érezni magad.

 

Mérleg:

Vannak olyanok a környezetedben, akiknek a viselkedésétől kinyílhat a kisbicska a zsebedben. Próbáld megőrizni a hidegvéredet, mert csak így érheted el azt, amit szeretnél, amit mára tervbe vettél. Nagyon, értékesebb vásárlásra kiváló ez a nap.

 

Skorpió:

Ha szülő vagy, akkor megtörténhet, hogy a csemetéd megbetegedhet. De az is lehet, hogy olyan valakivel hozhat össze a sors, aki egészségi gonddal küszködik, és te tudsz neki használható tanácsot adni. Legyen bármilyen az idő, tölts több időt a szabad levegőn.

 

Nyilas.

Önbizalmad és fizikai energiáid magasba szökhetnek. Úgy érezheted, mintha az egész világot egy kézzel meg tudnád ragadni. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön most áldás van. Ha tanulmányokat folytatsz, a mai napon úgy vág az eszed, mint a borotva.

 

Bak:

A mai napon elsősorban a karok és a lábak vannak kitéve sérülésveszélynek. Nagyon óvatosnak kellene lenned, mert ha belül haragos, ellenséges vagy agresszív vagy, akkor olyan dolgok történhetnek, amelyek miatt hátrányos, nehéz helyzetbe kerülhetsz.

 

Vízöntő:

Ingerlékennyé válhatsz és a legapróbb dolog is kihozhat a sodrodból. Vagy nem is veled van a baj, hanem csak kellemetlenkedő alakokkal kerülhetsz össze. Ha szülő vagy, a gyermekeddel közös program miatt viszont jól érezheted magad a bőrödben.

 

Halak:

A magadba fojtott düh vagy ellenségeskedés balesetveszéllyel járhat, mert lobbanékony viselkedésre hajlamosíthat. Figyelj jobban oda és légy nagyon óvatos, különösen utazás vagy vezetés közben. Kellemes találkozásban is részed lehet ma.