Horoszkóp 2019. november 22.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Összességében jól alakulhatnak a dolgaid a mai napon. Az is lehet, hogy olyan valakivel kommunikálhatsz, akit befolyásolhatsz, aki hallgatni fog rád. Ha most bonyolítasz vásárlást, akkor értéktárgyaidra jobban ügyelj, mert meglophatnak.

 

Bika:

A részletek iránti érzéked nagy segítségedre lehet a bonyolult üzleti tárgyalások és megbeszélések idején. Képes leszel világosan és hatékonyan beszélni, így aztán számíthatsz sikerekre, fantasztikus eredményre. Új ételrecept kipróbálására jó az idő.

 

Ikrek:

Ne aggódj a munkád miatt. Mert a változások nem hoznak kellemetlenséget. És minden másként alakulhat, mint ahogyan most ez látszik. Az elektronika miatt az idegeid megfeszülhetnek, mert az életnek ezen a területén ami el tud romlani, az el is fog.

 

Rák:

Teher alatt nő a pálma! – lehet ez a mai nap jelmondata. Annyi munka szakadhat a nyakadba, hogy alig győződ. Ha úgy érzed, egyedül nem bírod tovább, akkor itt az idő, hogy segítséget kérj. Közlekedés során légy a megszokottnál jóval óvatosabb.

 

Oroszlán:

A mai nap a szaladgálás jegyében telhet. De az is lehet, hogy olyan dolgokat kell intézned, amelyek egy korábbi, talán szomorú eseménnyel kapcsolatosak. Előfordulhat, hogy olyan valaki bukkanhat fel az életedben, aki iránt gyengéden érezhetsz.

 

Szűz:

Érdemes lenne a mai napon bonyolítani hivatalos ügyeket, de bankkal, biztosítással kapcsolatban is eredményes lehetsz. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a társaddal a mai napon egyik pillanatról a másikra alakulhat ki idegtépő helyzet, amit jól tudsz kezelni.

 

Mérleg:

Mozgalmasnak bátran nevezhető ez a mai nap, ami nem baj, ha béke és harmónia vehet körbe. Ha párkapcsolatban élsz, akkor fontos, hogy meghallgasd a társadat, és alkalmazkodj is hozzá. Az is lehet, hogy az elképzeléseiden változtatni kell a siker érdekében.

 

Skorpió:

Ha elakadsz a vitában és nincs kilátás egy elfogadható kompromisszumra, inkább napold el a megbeszélést. A mai nap pergő üteme és felpezsdült szellemi aktivitásod nyughatatlanná tehetnek. Próbálj békés és csendes körülményt létrehozni.

 

Nyilas:

A mai napon gyorsan pöröghet az agyad, ami azt jelenti, hogy jobbnál jobb ötletek pattanhatnak ki belőle, amelyeket azért kellene papírra vetned, mert elfelejtheted. Még az is lehet, hogy egy régi szerelmi kapcsolat újra kezdődhet.

 

Bak:

Az lenne a legjobb, ha együttműködnél a többiekkel, még akkor is, mert így érhetsz el olyan eredményt, amelyet szeretnél. Sokkal több időt kellene töltened a rokonaiddal, a szeretteiddel, akiknek szükségük van a te támogatásodra.

 

Vízöntő:

Kiváló a mai nap utazásra, vásárlásra, barátokkal, jó ismerősökkel is több időt tölthetnél, akik nagyban hozzájárulhatnak ahhoz, hogy jókedved legyen. Apró bosszúság is érhet, amely miatt hirtelen az egekbe szökhet a vérnyomásod.

 

Halak:

Összességében pompás napod lesz. Művészi élményben is részed lehet, amely szintén hozzájárulhat ahhoz, hogy a kedved jó legyen. Ha pénzről van szó, akkor szorosabbra kellene húznod a nadrágszíjat, és csak olyasmit venni, amit nagyon muszáj.