Horoszkóp 2019. november 21.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Egy hullámhosszon lehetsz saját és mások érzelmeivel, így nagyon jól megértheted magadat. Jó alkalom kínálkozik arra, hogy olyan fába vágd a fejszédet, amely bátran nevezhető korszakalkotónak is. Régi barát viselkedése előtt értetlenül állhatsz.

 

Bika:

A mai napon remek alkalom kínálkozhat a kapcsolataidnak a javítására, különösen nőkkel szembe. De egyébként is a mai napon mindenki szívesen szóba elegyedhet veled, és értékelni fogják az őszinteségedet. Testmozgás jót tesz testednek, lelkednek.

 

Ikrek:

Érzelmeid és ösztönös reakcióid ma keresztülhúzhatják az elképzeléseidet, a terveidet. Ráadásul kommunikációs zavarok is felmerülhetnek, amely akár anyagi nehézséget is okozhatnak. Hivatalos ügyek intézése során idegeid megfeszülhetnek.

 

Rák:

A kegyes hazugságok napja lehet ez a mai, amikor kénytelen leszel a saját érdekeid miatt olyan dolgokat mondani, amelyek nem igazak. Ám ebből a későbbiekben nem lesz kellemetlenséged. Inkább akinek ezt mondod, hálás lesz a vigaszodért.

 

Oroszlán:

A környeztedben több olyan ember van, aki úgy hazudik, mintha könyvből olvasná. Miközben te is hajlamos vagy a füllentésre. Ha egyedül nem tudsz megbírkózni egy problémával, akkor beszéld meg a dolgot olyan valakivel, akiben megbízol.

 

Szűz:

A mai napon kiváló alkalom kínálkozik a befelé tekintésre, az önvizsgálatra. De az is lehet, hogy rájöhetsz arra, min és hogyan kellene változtatnod azon, hogy az életed olyan kerékvágásban folytatódjon, amilyet szeretnél, amelyre vágyakozol.

 

Mérleg:

Lelkileg ma sokkal sérülékenyebb vagy, mint máskor. Ez lehet az oka annak, hogy olyan dolgot is a szívedre vehetsz, amelyet máskor talán észre sem veszel. Ha párkapcsolatról van szó, akkor most neked kellene a társadhoz alkalmazkodni.

 

Skorpió:

Még az is lehet, hogy olyan mondatok hangozhatnak el, amelyek miatt örömödben talán még táncra is perdülhetnél. De megeshet az is, hogy valaki olyan dologgal állhat elő, amely miatt tanácstalan vagy. Kérd ki egy ismerősöd véleményt, és fogadd meg a tanácsát.

 

Nyilas:

Tedd fel a kérdést, hogy vajon az, amit most gondolsz vagy érzel, valóban a saját gondolataid és érzéseid. Vagy pusztán másoktól átvett „tantételek”, amivel sosem azonosultál igazán. Ha ezt meg tudod tenni, jól érezheted magad a bőrödben.

 

Bak:

Érzelmeidnek hangot kellene adni, nem pedig elfojtani. Ez most mégsem fog simán menni. Érzelmileg annyira felkavart állapotban lehetsz, hogy olyasmit mondhatsz, amit később megbánhatsz. Ha dolgoznod kell, ma jól fog menni a munka.

 

Vízöntő:

A logikus gondolkodás a mai napon nem tartozik az erősségeid közé. Ha pénzről van szó, akkor vissza kellene fognod magad, mert olyan dologra adhatsz ki, ami selejtes, vagy ami teljesen felesleges. Utazás nagyon jól sikerülhet.

 

Halak:

A mai napon hajlamossá válhatsz a fecsegésre. Rá kellene szorítanod magad, hogy azokat a témákat hozd szóba, amelyek igazán érdekelnek, amelyek nagyobb jelentőséggel bírnak most. Ajándék vásárlásakor idegesítő helyzet jöhet létre.