Horoszkóp 2019. november 20.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

A mai napon a közvetlen környezetedben lehet egy-két olyan személy, akik kihúzhatják nálad a gyufát. A legőrültebb helyzetben is próbáld megőrizni a hidegvéredet, különben olyan helyzet alakulhat ki, amit nagyon nem szeretnél.

 

Bika:

Kellemesen alakulhat ez a mai nap, amikor több olyan dolog is történhet, amelyek miatt az öröm és a boldogság járhatja át minden porcikádat. A munkahelyeden átszervezésre kerülhet sor, amely miatt az idegeid megfeszülhetnek.

 

Ikrek:

Annyira be leszel fogva a mai napon, hogy ettől túlzottan felidegesítheted magad. Próbáld megőrizni a hidegvéredet, különben csak hanyag munkát tudsz végezni és a figyelmetlenséged balesethez vezethet. Barát tanácsát fogadd meg.

 

Rák:

Képes leszel a mai napon a nyílt és világos párbeszédre, de véleménykülönbség merülhet fel és ellenállásba ütközhetsz. Kompromisszumra lenne szükség, de ezt nem könnyű elérni. Ha kell, kérj segítséget, mert olyat kaphatsz, ami hasznodra lehet.

 

Oroszlán:

Pompásan érezheted magad a bőrödben, hiszen több dolog alakul úgy, ahogyan szeretnéd. Ráadásul olyan valakivel is összehozhat a sors, aki önként siethet a segítségedre. Még az is lehet, hogy ez a kapcsolat anyagilag jelenthet előnyt.

 

Szűz:

Összességében kellemesnek mondható ez a mai nap, hiszen több dologban érhetsz el olyan eredményt, amely elégedetté tehet. Ha a mai napon bonyolítasz vásárlást, akkor meg kell acéloznod az idegeidet, mert egymást követhetik az őrült helyzetek.

 

Mérleg:

A mai napon kompromisszumra lenne szükség, amit nem könnyű elérni. Olyan valakinek kellene a véleményét kikérni, aki semleges. Ha megfogadod, amit mond, akkor rendkívüli sikereket érhetsz el, nem csak ma, hanem a későbbiekben is.

 

Skorpió:

Ha szülő vagy, akkor minden okod meg lehet az örömre: gyermeked igyekszik a kedvedben járni. A szeretete pedig az öröm és meghatottság könnyeit csalhatja a szemedbe. Nagyon fontos, hogy ma teljes őszinte és becsületes legyél.

 

Nyilas:

Még az is lehet, hogy a mai napon olyan dolgok juthatnak a fülecskédbe, amelyek miatt örömkönnyek gördülhetnek le az arcodon. De az is megeshet, hogy te leszel az, aki kellemes meglepetéssel szolgálhatsz olyasvalakinek, akit szeretsz.

 

Bak:

Összességében még akkor is kellemesen alakulhatnak a dolgaid a mai napon, hogy vannak a környezetedben olyanok, akik megpróbálnak ártani neked. Az lenne a legjobb, ha nem vennéd fel az eléd dobott kesztyűt, így úszhatod meg a dolgokat.

 

Vízöntő:

Alapvetően jó lesz ez a mai nap, hiszen több olyan dolog történhet, amely miatt örömödben fülig érhet a szád. De az is lehet, hogy a munkában olyan helyzet jöhet létre, amelyek miatt megnyugszol, és könnyedén jön álom a szemedre.

 

Halak:

Vannak olyanok a környezetedben, akiket akkor látnál legszívesebben, amikor a hátad közepét. Egy ismerős kellemetlen helyzetbe kerülhet, és ez téged is elgondolkodtathat, amelynek hatására meg tehetsz egy olyan lépést, amelyet már régóta fontolgatsz.