Horoszkóp 2019. november 19.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Még az is lehet, hogy a mai napon olyan valakivel kommunikálhatsz, akivel korábban sokkal szorosabb kapcsolatban lehettek, mint most. De az is megtörténhet, hogy a mai napod sokkal lazább lesz, mint az előzőek és a következőek. Élvezd az életet.

 

Bika:

Még az is lehet, hogy több ötleted támadhat, amivel elsősorban a munkádat teheted hatékonyabbá. Ám az fontos, hogy a másokat is figyelembe vegyél, mert ellenkező esetben olyan helyzetbe kerülhetsz, amivel önmagad alatt vághatod a fát.

 

Ikrek:

Pompás a nap mindenféle megállapodásra, szerződés kötésére, finom kávé vagy forró csoki melletti diskurálásra. Többen vannak a környezetedben olyanok, akik hajlamosak az irigykedésre, a rosszindulatra. Tarts tőlük nagyobb távolságot.

 

Rák:

A mai napon sokat fogsz kommunikálni, többnyire te leszel a kezdeményező. Úgy érezheted muszáj valakivel megbeszélni a dolgokat és nagyon közlékeny leszel. A mai napon olyan személyre tehetsz kedvező benyomást, aki nagyon fontos neked.

 

Oroszlán:

Az elméd a mai napon éber és fáradhatatlan, világosan láthatod a céljaidat. Rendelkezel kellő erővel és energiával, így aztán most még olyan dolgokat is meg tudsz tenni, amihez korábban nem érezhettél kedvet. Rokonnal szorosabb lehet a kapcsolatod.

 

Szűz:

Még az is lehet, hogy a mai napon nagyon be leszel táblázva, és roppant termékeny nap várhat rád. Kiváló alkalom kínálkozik arra is, hogy megoldj egy olyan feladatot, amely a nemszeretem kategóriába tartozik. Adventi vásárban jól érezheted magad.

 

Mérleg:

Még az is lehet, hogy a mai napon fontos hír juthat el a fülecskédbe. Kiváló a mai nap arra is, ha valamit közölni akarsz valakivel, ez gyorsan és könnyedén menjen. Az illető pedig elfogadóan viselkedhet, amivel szintén megkönnyítheti a dolgodat.

 

Skorpió:

A kíváncsiságod a mai napon nem ismerhet határokat. Még a leghétköznapibb dolgokban is értelmet kereshetsz és találhatsz is. Olyan valakivel is találkozhatsz, akinek a mondandója feldobottá tehet. Kiváló a mai nap nagyobb vásárlásra.

 

Nyilas:

Ha utazol, akkor minden a legnagyobb rendben lehet. De az is megtörténhet, hogy olyan valakivel találkozhatsz a mai napon, akivel pillanatok alatt egy hullámhosszra kerülhettek. Családtag viszont az idegeiden táncolhat.

 

Bak:

Minden szellemi tevékenység, kommunikáció, szervező munka és tárgyalás szempontjából kedvező a nap. Új tanulmányokba kezdhetsz, vagy eredményes vizsgát tehetsz. A mai nap ha randevúra készülsz, akkor minden úgy alakul, ahogyan szeretnéd.

 

Vízöntő:

A mai napon rengeteg munka szakadhat a nyakadba, és hirtelen azt sem tudod, hogy mihez kezdj. Ha karrierről, megélhetésről van szó, akkor nem lesz okod panaszra, mert a dolgok kedved szerint alakulhatnak. Meglepő ajándékot is kaphatsz.

 

Halak:

A környezetedben lehet egy olyan személy, aki szívja az energiáidat. Próbálj meg nagyobb távolságot tartani vele szemben, így elkerülheted a kellemetlen helyzetet. Ha dolgoznod kell, akkor éghet a mai napon kezed alatt a munka, és élvezheted a helyzeteket.