Horoszkóp 2019. november 17.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

A mai napon tele lehetsz életörömmel, tetterővel. Ez egy fantasztikus nap, amikor önmagadat kívánod adni, szinte minden helyzetben. Nincs hangulatod a taktikázáshoz. Arra azért ügyelj, hogy ne légy tapintatlan, ne bánts meg senkit!

 

Bika:

Még az is lehet, hogy a mai napon meg akarod magad mutatni a világnak, illetve az is lehet, hogy érzed, változtatásra van szükség, amit el is indíthatsz. Ha megteszed a kezdő lépést, akkor önmagadat hozod előnyös helyzetbe.

 

Ikrek:

Előfordulhat, hogy a mai napon elismerésre vágysz. Ne félj kimutatni, hogy milyen nagy szükséged lenne erre, mert megkaphatod, amire vágyakozol, és ez jó hatást gyakorolhat a jövődre.

 

Rák:

Még az a csoda is megtörténhet, hogy a munkádban örömödet lelheted a mai napon. Ráadásul némi elismerésre is szert tehetsz, és ezzel megalapozhatod, hogy a jövő héten jó legyen a kedélyállapotod.

 

Oroszlán:

Jól érezheted magad a bőrödben a mai napon, amikor érdemes lenne a munkát félretenni, és olyan dolgokkal foglalkozni, amiket igazán szeretsz. Így garantáltan újult erővel vághatsz neki a következő napoknak, ami rád fér.

 

Szűz:

Barátságos lehetsz, szórakozni vágyhatsz. Szinte mindenhez könnyedén állsz hozzá, és ezzel jó benyomást tehetsz a környezetedben élőkre. Ha utazol, fantasztikus élményekben lehet részed. Ha most tervezel utazást, a legjobbkor teszed.

 

Mérleg:

A mai napon érdemes olyanokkal beszélgetni, akik kívülről látják a helyzetedet, és a lehető legjobb tanácsot adhatják, amivel sikert sikerre halmozhatsz. Egy ismerősöd viselkedése előtt döbbenten állhatsz. Ne mondj neki semmit!

 

Skorpió:

A mai napon nagyobb koncentrációra van szükség, amivel megvalósíthatod még a legmerészebb álmaidat is. Viszont a hatalmi pozícióban lévő személyekkel szemben tarts legalább három lépés távolságot, hogy elkerülhesd az összetűzést.

 

Nyilas:

Még az is lehet, hogy a viselkedésed miatt egy olyan személy érezheti fenyegetve magát, akivel neked jó kapcsolatot kellene kialakítani. Éppen ezért nagy szükség van a diplomatikus viselkedésedre, mert ezzel valósíthatod meg a terveidet.

 

Bak:

Az is lehet, hogy magabiztosnak érezheted magad, és a sugárzó nyugalmadnak köszönhetően talán előnyös helyzetbe is kerülhetsz. A higgadtságodnak köszönhetően talán egy régi ügy végére is pontot tehetsz.

 

Vízöntő:

A mai napon nem a raplisabb rokonaiddal nagyon jól kijöhetsz. Biztonságban érezheted magad, amelynek hatására nyugodt és bizakodó leszel, ami jó hatással van a kapcsolataidra.

 

Halak:

A mai nap a legalkalmasabb arra, hogy a közeli barátaiddal töltsd az idődet. Töltődj fel, kapcsolódj ki, jót fog tenni, és rád is fér a lazítás. Nagyobb vásárlás bonyolítására alkalmas ez a nap.