Horoszkóp 2019. november 16.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Agytekervényeid a mai napon ötödik sebességbe kapcsolhatnak, és olyan dolgokra kaphatsz választ, amelyek eddig talán a tabu témák körébe tartoztak. A mai ötleteidet írd le, mert csak később valósíthatod meg őket.

 

Bika:

A mai napon jó alkalom kínálkozhat arra, hogy eredeti módon keresd a megoldást egy régi problémára, és így pont kerülhet az ügy végére. Egy találkozás felvillanyozhat.

 

Ikrek:

Az lenne a legjobb, ha a mai napon valami olyasmit csinálnál, ami bátran nevezhető különlegesnek. Régi barátság vagy ismeretség részéről óriási meglepetés érhet, amelynek hatására az érzelmeid hullámzóvá válhatnak.

 

Rák:

Olyan dolgokban jeleskedhetsz a mai napon, amelyek újszerűen láttathatják veled a világot. Tehetnél most valami eredeti, hétköznapinak nem nevezhető dolgot. Lazíts!

 

Oroszlán:

Éberebb és szellemileg frissebb lehetsz, mint valaha. Sok dolgot fogsz most érdekesnek és izgalmasnak találni. Megérzéseid is tökéletesen működhetnek, amelyekre hallgass, mert így sikert sikerre halmozhatsz.

 

Szűz:

A mai napon nem leszel a jól bevált rutin foglya, ami azért jó, mert szinte egész nap új ötleteid támadhatnak. A környezetedben is olyan esemény történhet, amely miatt minden okod meg lehet az örömre.

 

Mérleg:

Próbálj meg a mai napon pihenni, lógasd a lábad, és hagyd, hogy mások egy kicsit kiszolgáljanak, főleg, akik tényleg keresik a kedvedet. A mai napon ne hozz fontos döntést, mert ezt később megbánhatod.

 

Skorpió:

Még az is lehet, hogy olyan valakivel futsz össze, akivel nagyon régen találkoztál. De az is lehet, hogy olyan dolgot csinálsz – különösen, ha szülő vagy –, ami újszerűnek mondható, és amiben roppant sikeres lehetsz.

 

Nyilas:

Megtörténhet, hogy a mai napon kommunikációs zavarok lépnek fel, és olyan félreértésre kerülhet sor, amely miatt kinyílhat a bicska a zsebedben. Fontosabb megbeszélést emiatt lehet, hogy érdemes elhalasztani.

 

Bak:

Ma foglalkozz inkább komoly odafigyelést igénylő aprólékos szellemi munkákkal, és próbálj meg felülkerekedni a negatív gondolataidon. Egy barátot hívj fel, ő sokat segíthet az utóbbiban.

 

Vízöntő:

Intenzív szellemi tevékenység, fegyelmezett odafigyelés a részletekre és napi feladatok gyakorlati vonatkozásával való foglalkozás legyen a mai nap mottója. Egy igazán tanulságos beszélgetést is lefolytathatsz most.

 

Halak:

Töltsd a napodat olyan emberek társaságában, akiket szeretsz, akiknek a szavára adsz, és akik esetleg meg tudnak nyugtatni egy olyan helyzetben, amikor úrrá lesz rajtad a teljes bizonytalanság.